אין לי כותרת לבלגן הזה

אלוניס

New member
אין לי כותרת לבלגן הזה

לא יצא לי להיכנס כבר כמה ימים אבל עכשיו התעדכנתי. העבודה עדיין מחכה לי והיום הזה עמוס כמו כל האחרים. על הבוקר באה שכנה מלמעלה ואמרה שהצינור שלי בגג דולף. אז עליתי איתה 7 קומות והיא צדקה. למזלי האינסטלטור בא מהר ועליתי איתו שוב. אח"כ גיליתי שאין לי כסף לשלם לו אז הלכתי מהר לבנק - עוד 20 דק' הליכה. בקיצור גם אם אני פדלאה בגלל העבודה החיים מסדרים לי כושר... הערב אני צריכה לעשות קניות. בעצם חייבת כי אין כלום בבית. אז אני אעשה הליכה בהלוך ואולי גם בחזור. ועכשיו למשהו כואב ומפחיד. כי זה נוגע לכל הפעמים שאני מזניחה את עצמי ואז קצת יוצאת מזה. התחלתי עם סטודיו סי - ועכשיו כבר חודש לא הלכתי. אני הולכת לדיקור ועדיין אוכלת שטויות שעושות לי בלגנים בבטן. אני מאוד מודעת לאכילה ולצורך בספורט אבל לא ממש מפוקסת בשבועות האחרונים. אלו דברים שקורים והם בסדר כי אני מתגברת על המכשולים האלה. אבל יש משהו שאני מזניחה כבר עשר שנים. בצבא איזה רופא צבאי העיר לי שנקודות החן שלי בגב נראות לו חשודות. אז הורדתי אחת ואמרו שאין בעיה. הוא המליץ לי להמשיך לבדוק אותן. עשיתי את זה רק פעם אחת בכל העשור הזה. לפני יומיים גירד לי שם ופתאום הרגשתי שהן שונות. הן גדלו (הן במקום שנורא קשה לראות). אז כבר יומיים אני יושבת עם עצמי, עם המון מחשבות שחורות. קול אחד אומר שזה בטח כלום כי מאז הבדיקה הראשונה אפילו בים אני עם חולצה רוב הזמן או המון קרם הגנה. קול אחר אומר לי שאני טיפשה ושאני אמות מזה. עכשיו לך תבנה מדינה. אז הבוקר החלטתי שזהו, אני חייבת לצאת מהמקום המזניח - הזמנתי תור לרופא עור וזה יהיה רק בעוד שלושה שבועות. בעסה אבל זה מה יש. ואני רוצה להאמין שאני לא אבטל אותו בגלל הפחד ממה שיגידו לי. רוצה לדעת ומצד שני לא רוצה לדעת. אז אני מודעת ויש דברים שהוזזתי בחיים. אבל אני לא יודעת עדיין איך לנצח את החלקים בי שרוצים תירוץ למה לא לחיות. אם זה לא שומן אז משהו אחר. העיקר לא לגדול ולהשתיק כל מי שאומר לי להגיע הזמן ל...(בעל, ילדים, עבודה קבועה). אם פעם התירוץ היה שבגלל השומן אין לי חבר וכו' היום כבר יש חבר וההתמודדות אחרת. הבסתי כמה שדים ואז עולים להם אחרים. האמיתיים יותר והקשים יותר. אני חייבת להזכיר לעצמי כל יום שמותר לי לחיות ולחיות טוב. שאין צורך להיות מושלמת כל הזמן. שזה בסדר לטעות. אבל כל הקולות המתחרים בהחלט כאן. לא, אני לא רוצה שהם יעלמו לי בבת אחת. רוצה את תחושת הניצחון שבאה עם הזמן, עם הסבלנות. ואז מתגנב לו כזה אוףףףףףףףף ארוך. סליחה על המגילה,

אלוניס חכמה כל כך../images/Emo24.gif

את יודעת, אוף...אני כל כך מכירה את מה שאת מדברת עליו. המקום הפנימיהזה שצריך שתמיד משהו יהיה לא טוב, משהו שיעצור, יגביל, יפחיד. אלוניס, כמו שאמרת, השדים לא מתים יחד עם תאי השומן המתכווצים. השומן היה מעטפת הגנה, וכשמורידים אותו- עולות מערכות הגנה יותר עמוקות ויותר קשות. מערכות הפחד. הפחד גם הוא מונע מאיתנו לחיות, לחוות. הוא כמו רעל מתפשט ועוצר וחוסם את זרימת החיות בתוכינו. יש נקודות חן? קבעת תור לבדיקה? זהו. אין מה לעשות מעבר לזה. העיסוק בפחד אומנם טבעי, אך אל תתני לו להשתלט לך על החיים. נסי להיכנס למדיטציה- לראות את הגב כולו מוקף באור מבריא ויפה וזוהר שלוקח מהנקודות האלה כל דבר שלילי, נסי תישטות שונות הל הרפייה, והכי חשוב : תמשיכי לחיות!! אל תתתני לשד הזה של הפחד את הכוח לעצור את חייך. חיבוק ממני פגי

תמי ב

New member
אלוניס, בקשר לנקודות החן:

גם אם זו האפשרות הכי גרועה שאת מעלה על דעתך, קל לטפל בזה. מנסיונם של שני ההורים שלי. חייבים לטפל, אסור להזניח, אבל הטיפול קל ובטוח. ובקשר לחיים שדואגים לנו לספורט: כבר יומיים שהחיים שלי דואגים גם לי לספורט: המיני מיינור העתיקה שלי התחילה לקרטע עוד יותר מכרגיל. בלית ברירה הכנסתי אותה לטיפול יום אחרי יום. מה שאומר הסעה של הבת שלי בבוקר לביה"ס, משם למוסך, חזרה הבייתה ברגל, ובשתיים מסע להחזרת הבת ברגל. המרחק לביה"ס קרוב ל 2 ק"מ. המרחק למוסך גדול עוד יותר. בקיצור, צעדתי יומיים. כל הגוף כואב לי, וזו לא הגזמה. סוף סוף האוטו חזר אלי, אבל משפחתי מתחננת שאמשיך לצעוד. ממש לא בא לי. אני שונאת לצעוד!!!! אלוניס, אל תדאגי בבקשה. רק לא להזניח. זה הכל.

מון שרי

New member
אלוניס, קודם כל ../images/Emo24.gif

קצת קשה לי לכתוב לך. דוקא בגלל שאני מכירה כ"כ טוב את המקום המפחיד הזה של הרצון לא לחיות. לא ממש, לא בגדר התאבדות, אבל בגדר "אוטוטו יקרו לי דברים, מ'כפת לי". מקוה שאני מצליחה להבהיר את עצמי. תשמעי אלוניס, את לא כותבת הרבה אבל בין השורות מרגישים שמשהו קורה, משהו לא בסדר, משהו מציק לך נורא. אני שולחת לך מסר.

היכולת להעריך את השינוי

להבין את המשמעות להרגיש את תחושת ההישגיות והניצחון לדעת ש"מגיע לך " ולהתגבר על הרגעים הקשים. מאמין בך ויודע שתגברי על הפחד ותדאגי להמשיך קדימה בהצלחה. ענקון

למעלה