אין לי כבר כוחות...

saporta2

New member
אין לי כבר כוחות...

אוף! אני לא מבינה את זה. אני אספר לכם משהו שמפריע לי מאוד! אני חושבת שאני הולכת ויוצאת מדעתי, באמת! יש לי בזמן האחרון תנודות כאלו קיצוניות במצב הרוח, ואני לא מבינה את זה! זה כזה מוזר, רגע אחד אני הבנאדם הכי מאושר בעולם, ושנייה אחרי זה- בא לי למות. וזה לא שאני לא אוכלת או משהו, אז אין לי תירוץ, וכל דבר יכול להעלות את זה, נניח- אני יכולה לשמוע איזה שיר שאני אוהבת או משהו שמישהו אמר וריגש אותי וישר אני מתחילה לבכות... הכי גרוע כשזה בא בלי סיבה בכלל, הנה למשל היום- הייתי במצב רוח מזה טוב בבוקר ופתאום באתי הביתה מהעבודה, הלכתי לישון- גם כן לישון... ונכנסתי לכזה דיכאון. אין לי כבר כוחות לזה, תגידו את האמת- אתם חושבים שאני משתגעת?

eeyore4u

New member
לא ממש לא חומד

את לא משתגעת לכולם יש את המצבי הרוח האלה את בת אדם זה הכל

saporta2

New member
תודה!

תמיד את שמה לי תמונות מתוקות- מעודדות כאלו, עדיין לא יצא לי להגיד לך.. את ממש מתוקה...

אני לא חושבת שאת....

אני לא חושבת שאת משתגעת אבל יש לי שאלה את מקבלת תרופות אולי תתיעצי עם רופא לפעמיים זה עוזר גם לי היו קטאים כאלו ותרופות עזרו וזה לא אומר שאני השתגעתי

בדיוק היום הדיאטנית שלי הסבירה לי

שזה קשור גם בהורמונים וגם אם את אוכלת, עדיין יש לך שיבושים בכל המערכת הורמונלית או משו בסגנון... אוח גיל ההתב(=פ)גרות

הרקדנית

New member
עזבי

אני לא חושבת שאת משוגעת. בעצם..אולי כן. כמו כולנו, אולי קצת יותר, אולי קצת פחות.. מה זה משנה.. מה שמשנה זה שרע לך. רגעים שפויים יש כמה..צריכים להאחז בהם. ולהאבק למענם..

CRAZYIT

New member
.....

להשתגע בגלל מצבי רוח?! לא נראה לי... זה אולי פשוט תקופה כזו שכל דקה לבד פשוט גורמת לך להכנס למחשבות ולשקוע בזכרונות... מקווה שתזכרי ותחשבי על יותר דברים נעימים שייגרמו לחיוך שלך לקרון על הפנים... קרייZית

למעלה