דיברגנט חדש
Well-known member
0:2 וניטרול מוחלט של הצרפתים, היו חסרי אונים.
לדעתי, זה היה המשחק הכי קל של הספרדים מתחילת המונדיאל
לדעתי, זה היה המשחק הכי קל של הספרדים מתחילת המונדיאל
זה העונש שלהם על התוכנית להקמת מדינה פלסטינית שקידם מקרון בספטמבר באו"ם שמום.0:2 וניטרול מוחלט של הצרפתים, היו חסרי אונים.
לדעתי, זה היה המשחק הכי קל של הספרדים מתחילת המונדיאל![]()
שלחתי הבוקר מכתב תודה לנבחרת הספרדיתזה העונש שלהם על התוכנית להקמת מדינה פלסטינית שקידם מקרון בספטמבר באו"ם שמום.
אני לא סובל את הצרפתים וגם לא את הספרדים0:2 וניטרול מוחלט של הצרפתים, היו חסרי אונים.
לדעתי, זה היה המשחק הכי קל של הספרדים מתחילת המונדיאל![]()
יש להחזיק אצבעות למדינה היחידה אוהבת ישראל היחידה שנשארה שהיא ארגטינה. שהיום יעופו האנגלים ובגמר הספרדים.אני לא סובל את הצרפתים וגם לא את הספרדים
הם כולם אנטישמים בצורה שווה.
הייתי יותר שמח אילו שתיהן הפסידו ביחד ולא רק קבוצה אחת.
אבל אתה צודק..
לפחות הספרדים מנעו ואף חסכו מאיתנו את חיוך עטלף של מקרון, הכלב הצרפתי, מלחך עכוזם של הערבים.
דווקא מנבאים ניצחון לאנגלים..יש להחזיק אצבעות למדינה היחידה אוהבת ישראל היחידה שנשארה שהיא ארגטינה. שהיום יעופו האנגלים ובגמר הספרדים.
גם האנטישמים האנגלים הפסידו ממש בזמן פציעות. עכשיו זה בין אוהבי ישראל הארגנטינאים לאנטישמים הספרדים.דווקא מנבאים ניצחון לאנגלים..
אבל אם אנחנו כולנו נתפלל ונחזיק לארגנטינאים אצבעות, אולי זה בסוף יקרה.
ואז את הגמר ארגנטינה תצטרך לעמוד מול ספרד וזה יהיה כנראה משחק מעניין..
חבל לי על מצרים שהם גמרו כל כך מהר..
אהבתי לראות את המאמן שלהם החמאסניק שיורק ומתפוצץ כשמציגים לו את דגל הלאום.![]()
![]()
עכשיו זה בין אוהבי ישראל לאינקוויזיציה הספרדית.גם האנטישמים האנגלים הפסידו ממש בזמן פציעות. עכשיו זה בין אוהבי ישראל הארגנטינאים לאנטישמים הספרדים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.