אין כיסוי לנסיעה לחול לחולי אפילסיה?

moshec456

New member
אין כיסוי לנסיעה לחול לחולי אפילסיה?

שלום,

עברתי על כמה פוליסות באיטרנט, ואני רואה שרוב החברות מחריגות מקרי אפילפסיה גם בפוליסות של "החמרה במצב רפואי קיים". (ראו לדוגמא עמ' 5 סעיף 1.18)
http://www.aig.co.il/docs/ביטוח-לנס...ב-רפואי-קיים-והריון-בתוקף-מתאריך-26-11-09.pdf

אז בעצם אין טעם לעשות את הביטוח לחולי אפילפסיה כיוון שבכל מקרה לי יעזור במקרה של ... ?

חייםלוי

Member
מנהל
יש בפורום וכמה אנשים שנסעו לחו"ל עם ביטוח

אני מקווה שמישהו מהם יענה.
בנסיעה החידה שלי לחו"ל לפהני הרבה שנים לא הייתה שום בעיה ביטוחית.

דן116

New member
כיסוי ביטוחי

אולי תעניינו את האגודה ושהיא תקח את הפרוייקט?

עדידי127

New member
את יכולה לעשות באופן פרטי או דרך קופת חולים

העלות מעט גבוהה יותר מאשר לאדם ללא מחלות אבל אין בעיה להוציא ביטוח.
באופן אישי, אני עושה לפעמים אצל הסוכן הפרטי ולפעמים דרך קופת חולים.
הפוליסה כוללת תוספות לפי בחירה, וביניהן אשפוז והעברה לארץ.

לגבי העברת הנושא לטיפול אי"ל, אני לא חושבת שזה רלוונטי.
גם אם תנסו היום לעשות ביטוח חיים תקבלו החרגה או דחייה מלאה.
חברות הביטוח הן גוף גדול וחזק שמטרתו להרוויח כסף (כן, אם מישהו חשב שמטרתם היא לבטח אתכם ולעזור לכם אז אתם טועים בגדול).
זה לא משהו שאי"ל יכולה לעשות ולפעול לגביו. זה הרבה יותר גדול. גם חולי סרטן וחולים במחלות כרוניות אחרות לא מקבלים ביטוח כל כך מהר.
רק אם כולם יתאגדו ביחד ויפנו למפקח על הביטוח או דרך הכנסת ניתן יהיה לעשות משהו בנידון.

חייםלוי

Member
מנהל
בבדיקה שעשיתי בזמנו מסתבר שהביטוח הטוב ביותר

לנסיעה לחו"ל הוא בקופת חולים. כשהבת שלי נסעה לפני כמה שנים לסין עשיתי להביטוח בקופ"ח וזה מאוד השתלם. ייתה לה בעיה רפואית שם והיא הייתה צריכה לחזור ארצה בדחיפות. הביטוח שילם את הטיסה ארצה ועוד טיסות יקרות כי זה היה ערב פסח.
גם את הביטוח לעצמי עשיתי שם ולא הייתה שום בעיה עם האפילפסיה.

moshec456

New member
דרך קופת חולים?

קופת חולים לא ממבטחת בעצמה, יש להם הסכמים עם חברות ביטוח.
דרך איזה חברת ביטוח זה היה?

moshec456

New member
להוציא ביטוח בלי בעיות?

חוץ משתי החברות שציינתי שבאתרים מצויין בצורה חד משמעית או שהן לא מבטחות אנשים עם מחלה כרונית או שלא מבטחות ספיצפית אפילפסיה,
יצרתי קשר עם חברת ביטוח נוספתי, העברתי את כל המסמכים ובסוף הרופא שלהם ביקש ממני לחתום על הצהרה שלא היית פעליות אפילפטית כלשהי בשנה האחרונה.
במידה וכן היה, הם מוכנים לעשות ביטוח אבל לא לכסות את האפילפסיה...

guligirl

New member
זה תלוי במקרה שלך

במידה ולא היה לך אישפוז בחצי שנה האחרונה, לא אמורה להיות לך בעיה לקבל כיסוי מלא מטעם קופ"ח ככל מבוטח אחר. זהו הביטוח הזול, המקיף והמשתלם ביותר שתקבל עם מינימום בלאגן וטירחה ולא צריכה להיות החרגה.

במידה וכן היה אישפוז בחצי שנה האחרונה, אני השתמשתי בתוכנית שנקראת דרכון זהב של "הראל" (שכמובן עולה יותר מביטוח רגיל) ומיועדת לאנשים שסובלים מבעיה רפואית קיימת או מחלה כרונית ונוטלים תרופות באופן קבוע, וכל הקונספט שלה היא לכסות אנשים שלא מכוסים ע"י תוכניות ביטוחיות סטנדרטיות. לא עשו לי שום בעיות. התנאי היחידי שלהם הוא שאתה לא נוסע לחו"ל על מנת לקבל טיפול רפואי.

למעלה