אין הים שירשור מתכונים? או שפספסתי אותו?
פ פנגולין New member 30/12/04 #3 אז מה היה לנו השבוע? חזה עוף מוקפץ חמוץ מתוק עם אננס רוסטביף ושאר הדברים הרגילים (שניצלים, עוף בתנור)
אז מה היה לנו השבוע? חזה עוף מוקפץ חמוץ מתוק עם אננס רוסטביף ושאר הדברים הרגילים (שניצלים, עוף בתנור)
T tiny dancer New member 30/12/04 #4 אני מנסה לא, נראה שפשוט לא אכלתי כלום השבוע, או לפחות לא משהו ששווה להזכיר
C chubeza New member 30/12/04 #5 לדעתי יחד עם צונמי הקיטורים השבועי נעלמו אל האופל שרשור המתכונים ואיתו שרשור הדברים הטובים... מעניין.
לדעתי יחד עם צונמי הקיטורים השבועי נעלמו אל האופל שרשור המתכונים ואיתו שרשור הדברים הטובים... מעניין.
U uti New member 30/12/04 #6 השבוע מגיע כבוד לבורגר קינג על המצאתו של הוופר שום, וכמובן כבוד לתינוקת המתוקה שלי ולבעלי שסבלו אותי ואת ריח השום כל השבוע
השבוע מגיע כבוד לבורגר קינג על המצאתו של הוופר שום, וכמובן כבוד לתינוקת המתוקה שלי ולבעלי שסבלו אותי ואת ריח השום כל השבוע
ל ללי המיוחדת New member 30/12/04 #7 אצלנו - המצב בכי רע כל מה שהכנתי השבוע זה - מרק אפונה סופש" הוכנו: ספגטי בולונז עוגה קלמנטינית {אילתור מעוגה לימונית } וקובנה
אצלנו - המצב בכי רע כל מה שהכנתי השבוע זה - מרק אפונה סופש" הוכנו: ספגטי בולונז עוגה קלמנטינית {אילתור מעוגה לימונית } וקובנה
M maz New member 30/12/04 #11 התחלת לכתוב הודעות קצרות ../images/Emo6.gif את רוצה לרמוז שמשהו אחר מעסיק אותך בבית?