אין גבול לגולשים

רייזה

New member
אין גבול לגולשים

האם אינם רואים את כלל התמונה . את מערכת הפורומים המדהימה את הבלוג טיוי והבלוגיה את תגובותיה המאופקות של הנהלת הפורומים האם אין זה ראוי להערכה ? אני מתבוששת ונכלמת הסיבה היא שרוב הגולשים חילונים חסרי תרבות ובינה בניגוד אלי -החכמה והיפה בנשים

MoWz

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

מה את רוצה ניהול או משו?? אני חושבת שחרדים הם חסרי תרבות פעם הלכתי ללונפארק עם חברים והם..הם..הם עקפו אותי בתוררר
די אני לא רוצה לדבר עכשיו :(

MoWz

New member
אמא שלך אתה!!

אני את,אוקי?! ולא..הם..הם קפצו מעל הדבר הזה..ורמסו אנוכי ברגליהם המכוסות בד שחור ומצחין וזה ידידתי אינו מעשה חברותי ולא תרבותי אני נשבעתי לנקום. ההא!

Ana Lyn Newkirk

New member
עזבי.. תתעלמי מ"רייזה" הזה

הוא שכח לקחת את הכדור היומי שלו, אז הוא קצת הוזה ברגעים אלה.. אבל אל דאגה, כפרע, זה יעבור לו

Ana Lyn Newkirk

New member
אל דאגה.. ../images/Emo6.gif

לא רק חרדים עוקפים בתורות
אלא הישראלים ככלל
בכל מקרה.. לא נורא נשמה
עם הזמן תתרגלי בעצמך ללמוד לעקוף אחרים
כפרעליך

רייז'ה קצת צניעות..מה קרה אישה?

איזה נחש הכיש אותך שקמת עקומה ובאת לצעוק על החילונים?? נשים
אם מצא אישה מצא טוב לא מצא אישה עוד יותר טוב....

רייזה

New member
מאות מאמיני מהללים

ומשבחים אותי אני סולחת לך בכל ליבי כי נשמה טועה אתה אנא עשה חסד וחזר בתשוקה

יוטו

New member
סתם לדוגמא - לגבי הבלוג טיוי ...

אני למשל שידרתי מתיחות טלפוניות חוקיות של פאגין ותפוז חסמו אותי מהסיבה הזו .. אין ספק מערכת מדהימה אבל ההנהלה -זבל .. אגב - בעוד שהם אוסרים שידורי מתיחות חוקיות - הם מתעלמים למשל משידורים של אנשים שמעשנים סמים למשל , או אנשים שמשדרים סרטים שלמים ..(שזה באמת אסור )

את "מתבוששת"? לא התכוונת "מתביישת"?

חתיכת מוח נעל, אפילו עברית את לא יודעת, וכבר ראינו שכל רצונך הוא בכסף מההנהלה, ולכן את מלקקת את ישבנם. אני אלך עכשיו למנוע החיפוש החדש ואחפש את שמך כדי לדעת באילו פורומים את גולשת (לפחות משהו טוב אחד ייצא מהחיפוש הזה
) מסיבה פשוטה אחת: אני מהמר שאת טרולית עלובה, אולי אפילו טרול מתחזה.

כמו שחשבתי, זה הפורום היחיד בו את

כותבת, ואפילו היה לך כינוי אחר בשם "רייזה חוזרת", מה שאומר שכנראה כבר חסמו אותך פעם, ומשום מה התירו את חסימתך. יאללה, עכשיו שרשור מחאה של 1000 תגובות לתמיכה בחסימת רייזה

Gooman

New member
מתבוששת זו מילה נרדפת למתביישת...

כך שאולי היא מעצבנת אבל עברית היא יודעת.

למעלה