אין ביטוח לאהבה...

גילית.

New member
אין ביטוח לאהבה...

מה יש בעינים האלה? מה יש באותה בבואה? האם אני בובה מתפנקת? או יציקת פלדה חזקה? לכולם תמיד נדמה, שאני אישה חזקה, אך כשאני לא ישנה בלילות, אין לי אצל מי, לחפש תשובה. אין ביטוח בחיים האלה, ואין ביטוח גם באהבה, יש לעיתים, היא עולה ונוסקת, יש לעיתים יורדת מטה מתרסקת, אבל אלוהים, איזו חוויה. גם אם לעיתים, תעזבך אותה אהבה, בדרכים לא דרכים עוד תפגשי אותה. אז אל תבכי ילדונת דמעותייך יקרות מפז, אל תבכי ילדונת, אל תהפכי יום זה מבוזבז. שמש עוד תזרח בשמיים, לעיתים עננים תכוסה, אך דעי לך רק זאת ילדונת, מבין העננים, היא תכף תצא... ממני גיילית

יעללה

New member
אגב הודעות היום

מי בוחר אותן? באמת הסיפור מתאים להודעת היום, ואולי השבוע. :) אוהבת, יעללה.

גילית.

New member
ליעללה -דרך אגב...

יעללה, שמת לב אולי, שאנו בחדר, נשים בלבד? איפה הגברים, עייפנו אותם? עד כדי כך שהלכו לישון מוקדם? ביי אני מתה לישון, גילית

WishMaster

New member
מממ...

אנחנו פה... נותנים כבוד לדו שיח נשי שמתקיים.. ומעריכים בשקט..

גילית.

New member
מי מחליט על הודעה ניבחרת?

איב, ניראה לך שמישהו יקרא מה שכתבתי בשעה כזו מאוחרת? נו מחר כבר ניראה אם צדקת, אני לא שותה וגם לא מהמרת, לכן עדיין נותרת לי רק התקווה... ניפגש מחר וניראה אם צדקת בהימור ביי גילית

יעללה

New member
הסיפור הזה עשה לי

להיות יצירתית... עכשיו אני הולכת לצייר ציור (בית ופרח ועץ ושמיים ושמש. ציור של ילדים קטנים, אבל זה הציור היחיד שעושה לי טוב, ואם עכשיו אני מתכוונת לישון (כי כואב לי בכל הגוף) אז כדאי שיהיה לי טוב. לפחות לברוח אל החלום. שיהיה לך לילה טוב ויום טוב. אוהבת, יעללה.

רותי ב.

New member
זו באמת הודעה נפלאה, וכל כך

אופטימית. הייתי מקדישה אותה לכל הנערות המקסימות ברחבי הפרדס הזה, פרדס התפוזים. מי שבוחר את ההודעה הנבחרת זה דקל, מנהל הפורומים. לא בטוח שהוא קורא את כל ההודעות, זה בלתי אפשרי, כמובן, ובשבת הם לא מעדכנים את ההודעות הנבחרות. ביום ראשון, ההודעה הזו כבר תהיה בנבכי הפורום, וכנראה דקל יעדיף הודעות עדכניות יותר. לפעמים אני מעירה תשומת ליבו להודעה מסוימת, אבל הוא מחליט אם לציין אותה כהודעה נבחרת אם לאו. והשיר מקסים, באמת. (-: תודה

למעלה