איןןן מצבבבב שהוא נסגר!!!!!!!!!!!!!

bati125

New member
איןןן מצבבבב שהוא נסגר!!!!!!!!!!!!!

תקשיבו טובב הפורום הזהה לא יסגרר גם אם התהפך העולם ואדם וחוה יחזרו לחיות אין מצבב שהוא יעלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו צריכים פשוט להחיות אותו להביא עוד אנשים מהיד פארק הפורום הזה לא נסגר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ודרך הגב למי שיש מקושרים אז פתחחתי שם קילת בון ג'ובי תחפשו בתאל מזון......ואל תתינו לפורום הזהה להסגר!!!!!!!!!!!!!! ג'ון בעצמו לא מסכים לזה!!!!!!!!!מובן???????????

LIRONSH100

New member
בתי, את קולטת שרק ביום שישי דברנו על להכין...

סמל, שיהיה לכל אחד מחברי הפורום? ואנחנו כבר הגענו לשלב שרק שני, לא ידעה מזה, כי, ייש מסנ' וטלפונים בעולם הזה.. ושני, אם את רוצה לדע מה זה, אז זה דיסקית, מיוחדת, שלא כתוב בה, שם ומספר אישי. אלהֻ: Jon Bon Jovi Richie Sambora David Bryan Tico Torres ולהביא את זה, במפגש פורום, בת"א בחנוכה. אבל בשנתיים שאני נמצאת בפורום הזה. מפגשי הפורום היו, כאלה, שהמנהלות לא היו מעורבות בו. וזה היה 6 בנות. שאחת מהן, לא בפורום כי אין לה מחשב... אבל... טוב, אני לא אדבר. את יודעת על מה אני חושבת. ולמה אני מעדיפה לסתום. שני, תני לנו חודש. זה כל מה שאנחנו מבקשות. חודש שבו נעבוד על הפורום הזה, ותקבלי פורום מפוצץ, מפה, ועד ניו ג'רזי.

bati125

New member
להפיץ את הפורום לכל פרומי המוזיקה!!!!!

כל מי שבפורום הזהה אל תחכו לכלום קדימה כולם פועלים להצלת הפורום!!!!! לא להיות עצלנים אנחנו לא עבדנו עליו כל כך הרבה זמן כדי שיסגר.................!!!!!!!!!!!

nogao10

New member
חמודה, זה לא לעניין לתקוף את שני

זאת ממש לא אשמת שני מה שהולך כאן אשמת כולנו, קחי אחריות על החלק שלך, אני לוקחת על שלי..... אין גם סיבה לתקוף את שני בשופ צורה, ואני יודעת שזה לא מה שהתכוונת, אבל זה ממש נשמע ככה, אז תגידי סליחה (
) ובואי נעבור גם את זה.... לא סוף העולם, בנות, יהיו גם מקומות אחרים

LIRONSH100

New member
אני לא רציתי..

דברנו על זה, לפני שהגבתי, אני רציתי כל כך שלא, אבל, בדברים שכואב לי, אז .. לא, יודעת, כנראה עובר עלי משהו.. (בעצם אני יודעת שעובר עלי משהו, אז, שני, אם נפגעת או משהו, אני מצטערת.) אבל זה פשוט כי אני אוהבת את המקום הזה כל כך, ועובר עלי, דברים נוראים, שרוב הבנות כאן יודעות.. אז כנראה זה יוצא ככה, ואני שונאת את זה! אני בטוחה שכולנו נשמח לראות אותך יחד איתנו, עם הקומונה החדשה, וכמובן, גם במסנ', שאף פעם לא מסרת לאף אחת. אז שני, אני מקווה שאת לא כועסת, אבל תפסת אותי בתקופה הרע ביותר שעברתי בשנתיים האחרונות. ואני מצטערת. אבל תביני אותי...

למעלה