אימת הבייבי סנס

lioric

New member
אימת הבייבי סנס ../images/Emo5.gif

הלילה ירדה לי שנה מהחיים!!! באמצע הלילה אני שומעת את הבייבי סנס מהחדר של שני!!!! קמתי בבהלה הערתי את הבעל (שכמובן ישן חזק ולא שומע כלום...
), ורצנו לחדר של שני. מצאנו אותה ישנה שנת ישרים בקצה השני של המיטה, כך שהבייביסנס לא קלט את נשימותיה המתוקות!!! המתוקה אפילו לא שמעה את הרעש הנוראי של הבייבי סנס. הזזתי אותה חזרה לקצה העליון של המיטה והיא ישנה עד הבוקר!!!
כמובן שלא יכולתי להירדם אח"כ מרוב בהלה!!! נראה לי שלא אפעיל יותר את הבייביסנס!!! לא מאחלת לאף אחד דבר שכזה!! ובנימה אופטימית זו.. יום נעים לכולנו.

אכן מפחיד

אבל - זה קרה לכולנו. הביבי סנס לא קולט תנועות מעבר לחיישן שממוקם מתחת למזרן. בשלב מסוים אני פיתחתי אדישות מוחלטת לאזעקות האלה וזה מה שגרוע..

Shprintzak

New member
תפעילי ועוד איך !!!../images/Emo2.gif

עדיפה אימה כזו ע"פ "אימות אפשריות אחרות": לפני חודש הבייבי סנס צפצף כל הזמן, סתם פתאום, והחלטנו לכבות אותו. איזשהו בוקר לא ברור לי למה, הפעלתי אותו בזמן שיואבי ישן במיטה. ניגשתי לשירותים, לביקור ארוך... ופתאום אני שומעת אותו מצפצף בטירוף. אמרתי שבטח שוב משהו לא בסדר, אבל ניגשתי מיד לראות מה קרה, ומסתבר שהבנדיט משך את השמיכה על הראש שלו ולא הצליח להוריד אותה. אני מעדיפה לא לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי שמה את הבייבי סנס. אני אישית בוחרת בהתרעות שווא ע"פ, ולא על אף אחת, מקרה אמת אחד.

אוי זה קרה גם לנו

בדיוק מה שתיארת. למזלי יערה ישנה איתנו בחדר כך שלא היה לי ממש זמן להיבהל. ישר קפצתי אליה והיא? שוכבת לה מחייכת לי מאוזן לאוזן. זה היה מפחיד לאלללה
אבל אנחנו ממשיכים להפעיל

גורבי

New member
גם לנו זה קרה

אם שני התחילה "לשוט" במיטה, אולי הגיע הזמן להוסיף את הפנל השני? לא נראה לי שכיבוי הבייבי-סנס הוא הדרך הנכונה... וכדאי אולי גם לנסות להחליף בטריות - יכול להיות שהן מתחילות לזייף. אנחנו הוספנו פנל לא מזמן, ועכשיו שחר נקלט גם בפינות הרחוקות ביותר של המיטה וגם בתנוחות המוזרות ביותר של השינה
מצטרפת לדעתה של ציפי - גם אני כבר מצאתי אותו פעם אחת עם השמיכה על הפנים (הוא דווקא נשם מצוין), והפחד לא עזב אותי אח"כ כמה ימים.

lioric

New member
כבר מזמן שמנו את הפנל השני

וברור שאני אמשיך להפעיל את הבייבי סנס... גם אני התעוררתי לילה אחד לשמע קולות מאבק של שני. היא נאבקה עם השמיכה שכיסתה לה את הפנים...נורא נילחצתי וישר לקחתי אותה ונישקתי אותה אלף נשיקות והבאתי אותה למיטה שלנו... כמובן שמאז אני לא מכסה אותה, ופשוט מלבישה לה פיג'מה ארוכה.

למעלה