אימרו לא לדוידי וגולדשטיין !

מצב
הנושא נעול.

dw2322

New member

דוידי וגולדשטיין, פעם נוספת, לא סופרים את הציבור. חלק מהמזימה של גולדשטיין, דוידי ורייפמן היתה לפצל את פורמולה ויז'ן מפורמולה, לחלק אותה כדיבידנד בעין, * לפני * העיסקה השערורייתית ביניהם (במסגרתה דוידי וגולדשטיין קיבלו מרייפמן מחיר שוק+60% והציבור קיבל 0). משמעות הדבר היא נתח נוסף שדוידי וגולדשטיין לוקחים, ע"ח הציבור - לא רק שהם מקבלים כסף מזומן (וכולנו מהציבור מקבלים קדחת) אלא הם רוצים עוד ביס מויז'ן. למה? למה לא. אם הציבור כזה פרייר למה לא ניקח עוד? מה שאני מציע זה להתנגד לפיצול, ואם המהלך כ"כ טוב ליהודים אז בואו נעשה אותו עוד כמה חודשים. אחרי שדוידי וגולדשטיין כבר לא יהיו בפורמולה. ככה מי שיהנה ממנו יהיה הציבור ורייפמן, וזהו. בלי דוידי וגולדשטיין. לנו, הציבור, לא בוער שום דבר. המהלך הראוי הבא יהיה דרישה נוקבת וחד משמעית של פורמולה כלפי ויז'ן (עם גולדשטיין בראשה, כשהוא כבר לא בפורמולה האם בל נשכח) לשלם את חובות ויז'ן עד הסנט האחרון. 50M$ ולא סנט אחד פחות. אם ויז'ן לא ישלמו אז לפרק את ויז'ן ולקחת את כל האקוויטי של ויז'ן. הכל! 100%. בלי טובות של גולדשטיין. גולדשטיין מבחינתנו ישאר עם התמורה שלו מהמכירה לרייפמן (לא לדאוג לו בבקשה, הוא ודוידי יצאו עם הרבה מיליונים שקלים, היישר לחשבון הבנק, אתם קיבלתם קדחת). מהלך זה ייצר ערך לפורמולה (ע"ח בעלי המניות בויז'ן שאינם פורמולה, ובעיקר... גולדשטיין). בשלב הבא נעיף אותו מהדירקטוריון של ויז'ן (לא שמתי לב שגולדשטיין ייצר ערך בפורמולה לבעלי המניות הקטנים (בניגוד מלעצמו ולדוידי החבר שלו) שלו בשנים האחרונות ככה שאפשר להסתדר יפה מאד גם בלעדיו). אם דוידי וגולדשטיין לא יהיו מבסוטים מההצעה שלנו זו בעיה שלהם. מבחינתי בואו נעשה את הצעת הרכש החלקית בפורמולה שהצעתי קודם, לטובת כוווווווולם. הגיע הזמן שהציבור יראה להם את כוחו! הצביעו נגד החלוקה! אני קורא לכל בעלי המניות בפורמולה וכל המוסדיים בארץ לעשות יד אחת וללמד לקח את בעלי השליטה. לקח כזה שיראו וייראו כל בעלי השליטה בחברות הציבוריות לשנים רבות. אני רוצה להזכיר שגולדשטיין ודוידי מחזיקים בסה"כ שליש מבעלי המניות, זה הכל! אפילו אין להם רוב. אל תתביישו, אנחנו יכולים לעשות את זה. הצביעו * נגד * חלוקת פורמולה ויז'ן כדיבידנד בעין. האסיפה ב 12 לנובמבר, 10 בבוקר, בהרצליה, וזכאי להשתתף מי שהחזיק בפורמולה ב 11 לאוקטובר. מצ"ב כתבה מגלובס בנושא וכן הודעה קודמת שלי עם ההצעה ההוגנת, לביצוע הצעת רכש חלקית בפורמולה, בה כווווווווולם יהנו, כל הציבור, ולא רק דוידי וגולדשטיין. אימרו לא לדוידי. אימרו לא לגולדשטיין. הצביעו נגד חלוקת ויז'ן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה