אימצתי גור כלב בן חודש וחצי../images/Emo107.gif
אז הסיפור מתחיל ככה המשפחה שלי ואני נסענו בשבועות ליומיים לצימר בקרית שמונה ופתאום אני רואה שיש שם כלבה פינצ´רית מערובת עם 7 גורים 6בנים ובת אמרתי לאמא שלי בצחוק בואי ניקח כלב והיא לא רצתצה ואיזה שעה לפני שנסענו הביתה אמרתי לה בואי ניקח כלב לכבוד היומולדת שלי(בסוף החודש) והיא הסכימה שזה השיג בפני עצמו
ולקחנו אוות הביתה מיקי היהה מעט עצוב אבל אחרי פינוקים וטיול סלח לנו והם מסתדרים ממש מצויין היום אני חוזרת מהבצפר ומה אני רואה? שקית ענקית מלאה בעצמות משחקים וכו´ ואמא שלי ממש מאוהבת בו היא מלטפת אותו ומרימה אותו על היידיים שזה צריך לתעד במצלמה והוא מזה פשושון ושעיר מאוד מאוד ושהוא יגדל נספר אותו כי תצהיהה לו פרווה גדולה ובלילה חשבנו שהוא יבכה אבל הוא לא בוכה והוא התחיל לאהוב אוכל יבבבש! טוב אז זהו בעצם אה...ושמו בישראל:מילו ממני שירלי
אז הסיפור מתחיל ככה המשפחה שלי ואני נסענו בשבועות ליומיים לצימר בקרית שמונה ופתאום אני רואה שיש שם כלבה פינצ´רית מערובת עם 7 גורים 6בנים ובת אמרתי לאמא שלי בצחוק בואי ניקח כלב והיא לא רצתצה ואיזה שעה לפני שנסענו הביתה אמרתי לה בואי ניקח כלב לכבוד היומולדת שלי(בסוף החודש) והיא הסכימה שזה השיג בפני עצמו