אימוץ חתולה בוגרת עזרה !

Kenley

New member
אימוץ חתולה בוגרת עזרה !

שלום לכולם, אני מחפשת בית חם למיסטי חתולה בוגרת יפה יפה, לבנה ונעימה לבריות בת 5. אנחנו טסים לחו"ל ללמוד לתקופה של 4 שנים. אנחנו נגור במקום (במעונות) שלא מתיר הכנסת בעלי חיים ואין לנו אפשרות למגורים אחרים. אני מחפשת בנרות מישהו שמוכן לאמץ את החתולה שלנו ולא מוצאת. כולי תקווה שפה בפורום מישהו יעזור, אני ממש אובדת עצות. תודה, שירה

irisFridman

New member
תצרפי תמונה ותפרסמי בכל מקום אפשרי

באינטרנט ומחוץ לו (לוחות יד2, פטקינג, הומלס, WINWIN, אצל וטרינרים וחנויות חיות) לוקח זמן למצוא בית אבל בסוף מוצאים. אם היא לבנה לגמרי זה יתרון כי אנשים אוהבים כאלו. עוד כמה זמן אתם נוסעים? מקווה שלקחתם בחשבון מספיק זמן מראש, אבל אם לא תמצאו לה בית עד הנסיעה אז תוכלו לשכן אותה אצל משפחה/חברים (או אם זה לא אפשרי אז פנסיון ביתי) ולהמשיך לחפש לה בית.

sivi1964

New member
אכן כדא להכניס תמונה

חתולים לבנים ומטופחים יחסית מבוקשם ואפשר למצוא בית,{אולי...} יש פה למעל פנייה של אשה שמתלבטת על אימוץ,לאחר שהחתול הקודם הותקף על ידי כלבים כשיצא לחצר. ייתכן וחתולה בוגרת ששהתה רק בבית {?...}ולא תחפש לצאת תוכל להתאים לה. נסי להסתכל למעלה בתחילת העמוד. בכל מיקרה שימי תמונות ,וקחי בחשבון שעלול לקחת זמן,ואולי תצטרכי פיתרון ביניים כמו פנסיון לטווח ארוך ואת מח'ול תמשיכי לחפש,ואולי אפשר ייהיה להשאיר אצל הורים או מישהוא מהמישפחה עד שיימצא הבית המתאים! את חייבת להעביר להילוך 5 ,בכל מה שקשור להפצה ,פייסבוק ,אתרי בעלי חיים למינהם,ממש לדחוף חזק,אחרת את עלולה לא להספיק
בהצלחה!

Kenley

New member
כרגע אין לי מצלמה מחרתיים אני אצרף

תמונה עדכנית.... לא מצאתי את המודעה שדיברת עליה תוכלי לצרף קישור? תודה

למעלה