|*אימון מיוחד לחגורות שחורות וחומות

elhalev

New member
|*אימון מיוחד לחגורות שחורות וחומות

ביום רביעי, ה-5 בינואר 2005,יתקיים מפגש עם ריקו קורטז מפורטוריקו בין השעות 20:00-22:30 בסניף הראשי של אל הלב בירושלים. המפגש מיועד לבעלות חגורות חומות ושחורות בכל אומנויות הלחימה, ובמהלכו יועבר שיעור מיוחד בשיטת לחימה פיליפינית (Mano Mano) המתמקדת בעבודה עם סכינים ובידיים ריקות. ניתן לשלב את השיטה כמעט בכל אומנויות הלחימה. נשמח לראותכן!!! לפרטים והרשמה: 02-6247172

../images/Emo91.gif ../images/Emo124.gif

איש מקסים, "דודן" שלנו (תלמידו של חבר של המורה שלנו) ואמן לחימה פנטאסטי

erezinna

New member
מנו מנו?

בתרגום חופשי זה לא "גבר גבר? (דווקא שם טוב למי שרוצה לפתוח אומנות לחימה בארץ - קליט וכו').

../images/Emo6.gif לא בדיוק ...

השם הנכון הוא "מאנו אי מאנו" קרי "יד ויד". ישנן שמות נוספים למיני שיטות פיליפיניות המתמחות בלחימת יד ריקה - חלקן מאוד דומות: "קדאנה דה מאנו" "טאניקאלה דה מאנו" ועוד... מה שמאפיין חלק גדול מהשיטות שהוזכרו לעייל, הוא שהשם מתאר זרימה של תנועה / שרשרת של תגובות / מעגלים של לחימה. דווקא בגלל המהירות והזרימה שמאוד מאפיינים את הלחימה הפיליפינית הן בנשק והן ביד ריקה, השיטות הנ"ל לא "גבריות" כפי שאתה חושב
הרבה נשים מגיעות דרך אמנויות הלחימה הפיליפיניות לרמת לחימה מאוד יעילה וגבוהה, אולי דווקא כי יש להן באופן טבעי מחשבה מעגלית וזורמת יותר מלגבר הממוצע.
... שלא לדבר על העובדה שכשנשק מעורב בסיפור, אזי לבחורה עם סכין אין כל נחיתות גם מול החזק בגברים ...

fa jing

New member
../images/Emo41.gifנשמע מעניין אבל כמה שאלות

1. בשיטה שלי אין דירוג חגורות, האם אוכל להשתתף? 2. כמה יעלה התענוג? 3. נכתב בלשון נקבה האם זה מיועד רק לנשים? חנן

ANI HAGEVER 38

New member
מפגש לגברים

ניתן לארגן מפגש לגברים למחרת ביום חמישי צריך לפחות עשרה שמעונינים העלות תהיה 20 ש"חג€ לכ"א לפרטים נוספים 0546888741 אשר אם לא עניתי תשאירו הודעה ואני אחזור אליכם. ג€

ANI HAGEVER 38

New member
בקשר ל-MANO MANO

יש אפשרות לקיים מפגש לגברים ללא קטגוריות של חגורה בצבע זה או אחר לפרטים 0546888741 אשר אם לא עניתי תשאירו הודעה ואני אחזור אליכם .

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif נמחקה הודעה

משום שהכילה ביטויים ושפה שאינם הולמים את רוח הפורום.

והנה מה שכתבתי לפני שסלבו מחק

רגע לפני שמוחקים את שכתבת, אני עושה מאמץ להסביר לך מס' דברים: 1. גסות רוח פוגעת בעיקר בזה שמפנה אותה - לא בזה שאליו היא מופנית. היא מעידה על חוסר שליטה עצמית. זכור כי מה שמפריד אמן לחימה מסתם אחד שטוב במכות, זו השליטה העצמית. 2. חוץ מכעשר שנות א"ל פיליפיניות, ריקו מחזיק בתואר שיהאן (מורה בכיר) באייקי-ג'וטסו ומתאמן תחת השחתם של מורים מאוד מסורייתים ומאוד בכירים שאינם מפזרים דרגות בקלות. הוא כ"כ טוב עד שמחר (אם הוא יבוא אלי לכיתה כמתוכנן) גיא רפאלי ואני ניתן לו בכבוד את הרצפה (ז"א ללמד במקומנו את תלמידנו). 3. רף הדרגות מכוון לשיטות בהם כך מקטלגים תלמידים מתקדמים. לא בכל שיטה יש דרגות ולכן: חנן למשל (ששאל כאן), שהוא מורה לקונג-פו, אם יבוא למפגש - משול ברמתו לחגורה שחורה ולכן אף אחד לא יבוא אליו בדרישות חגורה. פשוט לא
המטרה הייתה לסמינר המכוון לאמני לחימה ותיקים וזו אינה מילה גסה: "סמינר למתקדמים"... 4. עוד לא נתקלת באמן לחימה משיטה פיליפינית אני מתאר לעצמי... 5. "הומו" זו העדפה מינית ואין בה להעיד על שום תכונה אחרת - לא כל שכן רמתו של לוחם. לא תאמין כמה לוחמים טובים ומפורסמים הם הומו-סקסואלים. 6. אם תשמור על כבודם של אנשי הפורום, לא רק שלא יתעלמו ממך ואח"כ ימחקו את הודעתך (פדיחה לדעתי) אלא שאפילו יענו לך ויכבדו אותך בחזרה. לא הכי טוב
יובל.

nage

New member
כל הכבוד יובל../images/Emo45.gif

מאיפה אתה מוצא את הסבלנות לענות ברמינות לשכאלה? |קידה עמוקה|

ANI HAGEVER 38

New member
כל הכבוד לכל מי שעסק בנושא. עדיין

לא קיבלתי תגובות בקשר למפגש לגברים. אגב המפגש ביום רביעי הוא לנשים בלבד!

למעלה