איל מקיאג' כבר אין הנחה

איל מקיאג' כבר אין הנחה ../images/Emo4.gif

אתם יודעות שמהיום כבר אין הנחה באיל מקיאג'? (לפחות למאפרות מ"בחוץ") כמו במאק מעכשיו גם באיל מקיאג' צריך לשלם 190 ש"ח לשנה עבור הנחה של 35%.

וואלה.

טוב לדעת.. האמת שהיום דיברתי איתם, ומי שעושה את ההשתלמויות (אלו שהילה דיברה עליהן) זכאית ל- 40% הנחה. אבל אני מניחה שגם ההשתלמויות הן לבוגרות של "איל מקיאג'".

קבלו ביטול - לבנתיים

היום הייתי וביררתי מה הסיפור ואמרו לי שביטלו את זה. יש הנחה למאפרים מבחוץ: תלמידים+מאפרים 15% על תשלום באשראי ו-20% על תשלום במזומן מאפרים יכולים לקנות ב190 ש"ח כרטיס של 35% הנחה למשך שנה. צריך להביא תמונת פספורט ותעודת מאפר (בקנייה הראשונה אין הנחה ומקבלים את הכרטיס הביתה)

hilala20

New member
../images/Emo124.gif פרטים מדוייקים../images/Emo70.gif

הנחות למאפרות/תלמידות איל מקיאג': א. 30% הנחה עבור רכישה במזומן ב. 25% הנחה עבור רכישה באשראי/שיקים הנחות למאפרות חיצוניות: א. 20% הנחה עבור רכישה במזומן ב. 15% הנחה עבור רכישה באשראי/שיקים מאפרות/תלמידות איל מקיאג' – הצגת תעודת תלמידה באיל מקיאג' (גם אם סיימה) / אם הלקוחה קיימת במערכת מרכישות קודמות – הצגת ת.ז מספיקה. מאפרות חיצוניות – רישום חד פעמי עם הצגת תעודת מאפרת. ברגע שרשומה במערכת, יכולה להגיע עם ת.ז.בלבד בנוסף, על מאפרת ו/או קוסמטיקאית המעוניינת בכרטיס מאפר ב-190 ₪ (לקבלת 35% הנחה לשנה אחת בלבד) להציג: תעודת גמר בלבד תעודת זהות תמונה להפקת כרטיס האיפור כשבועיים לאחר העברת הבקשה + תשלום דמי החברות לשנה בשווי 190 ש"ח יקבלו המאפרים את הכרטיס החדש באמצעות הדואר.

למעלה