אילת - בסיס תל נוף

מצב
הנושא נעול.

סנטה

New member
אילת - בסיס תל נוף

אילת - בסיס תל נוף
שלום ברצוני להגיע לבסיס תל נוף,מאילת עשיתי זאת בעבר אבל נסעתי מאילת לתחנה מרכזית תל אביב ומשתם תפסתי 301 אם אני לא טועה נסיעה ארוכה ומתישה. רציתי לדעת האם עדיף לי לעצור בקסטינה ומשם לתפוס אוטובוס לתל נוף האם זה היהי יותר מהיר ו...איזה קו עובר שם שעוצר בבסיס תל נוף תודה שבת שלום ובמורכת.

elians

New member
זאת הגזרה שלי ../images/Emo9.gif

אילת - בסיס תל נוף
שלום ברצוני להגיע לבסיס תל נוף,מאילת עשיתי זאת בעבר אבל נסעתי מאילת לתחנה מרכזית תל אביב ומשתם תפסתי 301 אם אני לא טועה נסיעה ארוכה ומתישה. רציתי לדעת האם עדיף לי לעצור בקסטינה ומשם לתפוס אוטובוס לתל נוף האם זה היהי יותר מהיר ו...איזה קו עובר שם שעוצר בבסיס תל נוף תודה שבת שלום ובמורכת.
זאת הגזרה שלי

תעלה על 394 או כל אוטובוס שיוצא מאילת ועוצר בצומת מלאכי / קסטינה, ומשם תעלה לתחנה 301 זו הסמוכה לתחנת הירידה של אילת, ומשם לתל נוף. שירות נעים

0415

New member
ברוך הבא למחנה התאילנדים(עבודה)

אילת - בסיס תל נוף
ברוך הבא למחנה התאילנדים(עבודה)

מצב
הנושא נעול.
למעלה