אילנה אביטל.

אילנה אביטל.

האמינו לי,היא חייבת לייצגנו באירוויזיון. היא תשיר בצרפתית ובעברית,היא תהמם את כולם. מה דעתכם?

הקול שלה טיפה נשחק לדעתי

כבר לא בדיוק מה שהיה פעם , היא גם קצת התמלאה.. אבל לא פוסל לגמרי .

הכל אפשרי

אבל צריך להתמקד בעיקר: לחן קליט ולא מיושן, עיבוד נורמלי שלא ישמע כמו גרסת דמו, ושואו מתאים שישאר בזכרון הצופים, ורק אחרי זה יש לחשוב על מבצע- זה מבחינת חשיבות.

LULU33

New member
לא

אם היו שולחים אותה לפני 15 שנה אז היא הייתה יכולה להצליח בגדול. אז הייתה לה הופעה מרגשת , נשית ומצויינת. היום היא קצת אגרסיבית איך צדי אומר : "מתאבדת שיעית"

טליה ג

New member
הכל תלוי בשיר

שיר בצרפתית ובעברית בהחלט יכול להיות מרענן, בתנאי שהוא יישמע עכשווי: דאנס, אפשר דאנס בשילוב ראפ - אבל בשום אופן לא שנסון דביק כמו "לס מואה טמה" מקדם 1996 או איזה יורופופ דביק. זה יישמע זול וממוסחר להחריד ויסיים במקום 20 ומטה! אירופה לא קונה יותר שלאגרים קליטים שתפורים במיוחד לאירוויזיון! בקשר לאילנה אביטל עצמה, רצוי מאוד שהיא קצת תרזה, והיא חייבת להיגמל בדחיפות מתסרוקת הדודה הפולנייה!

sorry, אילנה איחרה את הרכבת

אין מה לעשות- מי שיכלה אולי להתאים לאירוויזיונים של שנות השמונים לא מתאימה. הפוזה של הסבתא המסרבת להתבגר לא יעשה לישראל טוב (והיא עוד תתעקש לרקוד על הבמה עם שמלת רשת שחורה כשהיא מתגפפת עם שני רקדנים ללא חולצות המלטפים לה בחדווה את הצלוליט). הרעיון לשיר צרפתית-עברית הוא נחמד, אבל 8+ נקודות מצרפת מובטחות כמעט ממילא, כך שחבל על הרעיון.

Eurovisron

New member
אני מאוד אשמח

אם היא תייצג אותנו באירוויזיון,זה יהיה מצוין,אני מאוד אוהב אותה.השנה היא הייתה בין המועמדים לייצג את ישראל,חבל שהיא לא נבחרה.

ממש לא

עבר זמנה!!! בת חמישים וממשיכה להתלבש כ"כ חשוף, ממש מעצבן אותי לראות אותה ככה! בקשר לאיכות ווקאלית- פעם היא הייתה טובה, היום הקול שלה כבר שחוק לגמרי, בקיצור, היא ממש אבל ממש לא מתאימה!

למעלה