איכס איכס איכככככס אזה בוקר

איכס איכס איכככככס אזה בוקר

כל הלילה לא ישנו עם מאור , שוב הוא משתעל כמו סוס עשינו לו אנהלציות, הבוקר הלכתי לרופא והוא לא היה ( חלוה המסכן ) ותפסתי שם קריזה על הפקידה המטו%$#@ שיושבת שם. היא לא פתחה את הדלת ונתנה לכל הילדים החולים להיות בחוץ כי הרופא חולה אז היא לא אמורה לעבוד , ישבה לה בפנים עם דלת נעולה המפג@#$%. שומעים שאני בקריזה נכון אוףףףף נמאס כבר מהמחלות האלו. נראה לי שאנחנו בדרך לדלקת ריאות מס' 2.

annabel1

New member
אוי..:(

מסכנצ'יק..הלוואי וזה סתם שיעול ויעבור לו כמה שיותר מהר.. נמאס מהחורף הזה והמחלות..(ואני חולה על החורף) שיהיה כבר קיץ

תמRי

New member
גם אצלנו איכסססססס

הילה עם דלקת ריאות. חום גבוה כבר 4 ימים (הבוקר נמדדו 40 מעלות) עשינו צילום ריאות ואכן יש דלקת. היא נראית ממש רע ומרגישה בהתאם. שיגמר כבר החורף הזה עם כל המחלות האלו. ותרגישו טוב.

פגית

New member
אויייי מאחלת למאור שירגיש טוב יותר

וגם אני שונאת כרגע את החורף,ובדרך כלל אני חולה עליו,אני חולה כבר מלא מלא זמן כמעט חודש ולא מצליחה לצאת מזה, והכי מבאס הוא שביקשתי הערכת זמן על העבודה שלי בגלל החלק המחקרי ויש אמאהות כרגע אבל אסור לי להיכנס לפגיה(כמובן שכמה שהעבודה שלי חשובה הפגים בפגיה הרבה יותר ואני מקבלת בהבנה את זה שאני לא יכולה להיכנס) אבל זה סתם מבאס..

../images/Emo185.gif../images/Emo184.gifבריאות למאור!

אכן שומעים שאת בקריזה...
גם לך? המוקד של קופ"ח פתוח בשעות היום? או רק בערב? נראה לי קצת יותר יעיל מסתם קופ"ח כי שם אפשר לעשות גם צילום חזה. תהיו בריאים.

engel_j

New member
מאור עם דלקת ראות ואת קיבלת "חום".

נשמע מוכר .... !! יהיה נחמד (לא רוצה לחמם) אבל "הפסטי" (פוסטמה) צריכה לשמוע את דעתך ותעמדי על זה (זכותך לא ? ) תיהיו בריאים ומהר !!

תאמין לי יקי לא רק הפוסטמה שמעה

אותי גם במשרדים הראשיים שמעו אותי וניערו אותה קצת. בקיצור , ביקור אצל הרופאה אחה"צ העלה שוב דלקת ריאות,צריך לקבל אנטיביוטיקה סירופ ואנהלציה, הפעם לפחות זה לאל מלווה בחום . באסה כבר אמרתי נכון אבל... בין כל היום המנחוס שהיה לי היום לאופק שלי יש יום הולדת היום המלך שלי כבר בן 3 ילד קסום ויפה שלי
אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
תמשיך לגדול ולהיות סקרן כמו שאתה ולחקור כל דבר
מתעניין בכל דבר
מציק ואוהב ביחד
מחבק ומנשק בלי סוף
אוהבים אותך עד הירח ובחזרה אמא
אבא
ומאורי

בימבילי

New member
גלי, אולי כדאי לכם לשקול

טיפול מונע? אני לא מעודכנת מה המצב של מאור באופן כללי, אבל דלקת ריאות חוזרת היא כבר אינדיקציה, לדעתי. גם אנחנו בוגרי 2 דלקות ריאות ומטופלים בבודיקורט מניעתי במשאף מאז אוגוסט, ומאז (טפו טפו טפו, חמסה, חמסה, שום בצל וכל מה שצריך) - בריאים.

בדרך כלל בשינויי מזג אויר הוא סובל

קצת מקוצר נשימה אבל לא משהו רציני כמה אנהלציות והכל עובר, הפעם אני לא יודעת מה קרה כנראה שמהדלקת ריאות הקודמת הוא לא לגמרי החלים וזה חזר שוב. כמובן שאם אני אראה שזה חוזר אני יעשה ברור מקיף ורציני יותר.

בימבילי

New member
אני חושבת שלא כדאי לך לחכות לפעם

הבאה. את יכולה לנסות למנוע אותה. וגם לא מדובר על ברור מקיף ורציני. אנחנו קיבלנו הפניה מרופא הילדים למומחה ריאות שמיד אבחן את הבעיה והתאים טיפול. אבל אני נכנסתי לרמת חרדה איומה אחרי דלקות הריאות שלו (אצלנו זה גרר אשפוז בשתי הפעמים) אז אולי אני היסטרית מדי בנושא. בכל מקרה - שירגיש טוב ומהר!

למעלה