איכס איכס איך שאני שונאת את עצמי

איכס איכס איך שאני שונאת את עצמי

איך האמנתי למישהו שאמר שאני הכי יפה בכל המועדון שראה שאני שתויה וגרם לי שנתחלק בשפתינו ולהגיד כמה אני יפה...... אני מרגישה ממש מגעיל עם עצמי אחרי שהוא לא עונה לטלפונים אוףףףףףףףףףףףףף

יהיה בסדר תרגעי

קצת לקחת את זה קשה אם הגעת למצב של פתיחת הודעה חדשה ללא
. יש גברים שאומרים את האמת לבחורה שמוצאת חן בעינהם ויש גברים שיגידו הכל בכדי שתתפסי תחת זרועותיהם. אז אם הוא שיקר לך והאמנת לו ונתת את שפתייך לשפתו אז לא קרה כלום התנשקת על דעת עצמך כי רצית. עכשיו תדעי שהוא לא רציני לגבייך ולא תתני לו שוב את השפתיים שלך
בהצלחה

מה איכס, מה??????

את לא יפה. את מדהימה, אני רצינית לגמרי, את ממש, אבל ממש ממש מדהימה. הוא אמר את האמת באשר למראה שלך. מצב זה שתארת אגב קורה לא פחות ואולי אף יותר לרזות. הסירי דאגה מליבך. כולה נשיקה. לכי עם זה. שבוע טוב

Olga1986

New member
שאלה מתוך עניין, מדוע את מרגישה צורך להוסיף

תמונה בפורום כשאת כותבת את זה?

מכירים אותי כאן הרבה אנשים הם יודעים שאני

אוהבת להוסיף תמונות להודעות שלי... ואתמול הרגשת רע עם עצמי...... היום אני בסדר

דריה27

New member
פייה אמיתית

את לא צריכה להסביר תמיד תעשי מה שבא לך ואיך שאת מרגישה התמונות שלך רק מוסיפות ליופי של הפורום הזה
דריה.

Olga1986

New member
ודאי שהיא לא חייבת הסבר לאיש, אבל במידה

ופניתי בצורה מכובדת ומתוך עיניין אמיתי- אני לא חושבת שיש בכך רע. מצאתי בדברייך משהו מזלזל בשואל השאלה. ייתכן ואני טועה.

אולי זאת רק הרגשה שלי אבל

בדר"כ כשאדם כותב הודעה שבה הוא שונא את עצמו ומראהו, זה לא יהיה סביר שהוא ישים גם תמונה. יש כאן הרגשה שהיא מבקשת שנגיד לה שהיא טועה. אז אם זאת הכוונה - נפלא. קצת תשומת לב מעולם לא הרגה אף אחד.

sha na na revol

New member
לא קשור לדעתי

לא כל אחד חייב להיות הורס (או חייבת להיות הורסת) בשביל לשים תמונות של עצמו\ה כאן ואנשים יודעים את זה. לדעתי זה 'אז הוא חושב ככה, אתם תקבלו אותי בשביל מי שאני?...' ולא תמיד אנשים מרגישים צורך להגיב על תמונוץ אבל במקרה הזה הרבה הגיבו, זו לא הכללה.

fcolors

New member
פייה אמיתית 1983 אם כבר פירגון

אז את הכי שווה בעולם

Frozen cat

New member
נממ..את באמת חושבת שאת 'איכס'?

נראה שאת סתם רוצה לקבל תגובות חח P:

פיה יקרה. אם אומר לך מה לשים על כאלה....

עופר ימחוק לי את ההודעה. את מתוקה אמיתית ויפה ששמת תמונות שלך, תעשי מה שבא לך ואם יש כאלה כמו הנ"ל גב' מאיה שלא אוהבת את זה אז שתקנה טרמפולינה. איזה מזל שמאיה 243 נמצאת פה לתת ביקורת כל כך חשובה, בונה ואיכותית.... תגידי פיה, היית מסתדרת בלעדיה? שיהיה לך ערב טוב יפיופה.

למעלה