איך ש קוף נבער יכול להרוס לי את הבוקר

amit 808

New member
איך ש קוף נבער יכול להרוס לי את הבוקר

משהו באדם הזה מעלה לי את העצבים ברמות הוא מתחזק את השד העדתי בזה שנותנים לו במה הוא חשוך אבל מהסוג הרדוד והעלוב המצווה האהובה עליו ? ...."אהבת ישראל " ....Yeah right מקובל שמתנהג כאחרון פליטי הריאלטי

מה אתה רוצה ? הוא זקוק לכמה טקסי "תיקונים"

כמו אינסטלטור טוב שבא אלייך הבייתה ומזהיר אותך שאם לא לא תזמין אותו לפרק את המטבח והרצפה אז המטבח והרצפה ייתפרקו ! כך האינסטלטור של הדיבוקים השדים והרוחות מנסה לייצר קליינטורה ופציינטים פוטנציאליים לטקסי וודו והופעות גילגולים ולמה לך לבוא בטענות הרי הוא רואה בעניין כלות איך הדיין ההוא השיג לו כלב ופרסום גילגול חינם בא לו גם לרב הנ"ל גילגול טוב !!!

"מהו התואר הרבני השנוא עליך?

אני אוהב שאומרים על כל אחד את התואר שמתאים לו"

רגל שם

New member
מה שהצלחתי להבין מכל המלל שם

זה שלגבר יש צינור - זה כבר ידעתי מזמן.

משתוקק10

New member
הבן אדם על סמים.

מה זה התשובה הדבילית הזאת? מתוך הכתבה: מבקר המדינה בדק ומצא שסמינרים המכנים עצמם "אשכנזיים" מפעילים מכסה מגבילה של 30% לקבלת בנות ספרדיות. האם אין זו אפליה? "מה הוא רוצה? למנהל יש תוכנית איך לבנות את המוסד שלו, אז אם זוהי התוכנית שלו אז הוא שונא את הספרדים? 70% הוא שונא? ו-30% הוא אוהב? מנהל המוסד אוהב את הספרדים כמו האשכנזים. זה שטויות – זה לא נכון. הוא מקבל ספרדים לפי איך שהוא תכנן את המוסד שלו" עכ"ל ואלו דברי: הרב, זה שאני הורג את היהודים זה אומר שאני לא אוהב אותם? זה שטויות זה לא נכון. אני אוהב אותם כמו הגרמנים! אני פשוט משתמש ביהודים לפי איך שאני מתכנן את החיים שלי, ואני מתכנן להרוג אותם.

mister xy

New member
אני מניח שאת הילדים והנכדים שלו קבלו

אז מה זה כבר משנה 70%-30%, אל תהיה קטנוני כל כך..

אגס 10

New member
חושך בהתגלמותו

תמיד ידעתי שהכל כ"כ שחור וחשוך שם אפשר לומר שהוא מיטיב בראיון אחד קצר למצות את כל החושך והשחור. לקרוא ולהקיא.

למעלה