איך שולחים מכתב התראה למעסיק

מצב
הנושא נעול.

שלום רב ! אני מעוניין לשלוח מכתב התראה למעסיק שלי/לחברה שלי על הלנת שכר חוזרת. מנכ"ל החברה הוא "איש קש" של המנהל בפועל של החברה שמבחינה משפטית אין לו שום קשר לחברה (עקב צינון חוזה עם הלקוחות). ברצוני לדעת: 1.מהיא הדרך ה"נכונה" לשלוח את המכתבים כך שהמעסיק לא יוכל לטעון שלא קיבל את ההתראה ? 2.האם אני צריך גם לציין שאם הלנות השכר ימשכו אוכל לעזוב את החברה ללא הודעה מוקדמת ? 3.לגבי 2,אם אני עוזב בלי הודעה מוקדמת עקב הלנות השכר האם אני צריך לקבל את השכר עבור תקופת ההודעה המוקדמת ? 4.אשמח לקבל נוסח או דוגמא של בקשה מן הסוג הזה אם הדבר לא כרוך במאמץ רב מצדך. תודה מקרב לב.

vered s

New member
תשובה

שלום רב ! אני מעוניין לשלוח מכתב התראה למעסיק שלי/לחברה שלי על הלנת שכר חוזרת. מנכ"ל החברה הוא "איש קש" של המנהל בפועל של החברה שמבחינה משפטית אין לו שום קשר לחברה (עקב צינון חוזה עם הלקוחות). ברצוני לדעת: 1.מהיא הדרך ה"נכונה" לשלוח את המכתבים כך שהמעסיק לא יוכל לטעון שלא קיבל את ההתראה ? 2.האם אני צריך גם לציין שאם הלנות השכר ימשכו אוכל לעזוב את החברה ללא הודעה מוקדמת ? 3.לגבי 2,אם אני עוזב בלי הודעה מוקדמת עקב הלנות השכר האם אני צריך לקבל את השכר עבור תקופת ההודעה המוקדמת ? 4.אשמח לקבל נוסח או דוגמא של בקשה מן הסוג הזה אם הדבר לא כרוך במאמץ רב מצדך. תודה מקרב לב.
תשובה
רצוי לשלוח את המכתב בדואר רשום+דואר רגיל כדאי לציין כי הלנות השכר החוזרות ונשנות מהוות הרעת תנאים ולבקש כי הדבר לא יישנה. במידה ואתה עוזב את החברה ללא הודעה מוקדמת אינך אמור לקבל את השכר עבור תקופה שלא עבדת בה. לגבי נוסח, נסה לחפש כאן

vered s

New member
תשובה

תשובה
רצוי לשלוח את המכתב בדואר רשום+דואר רגיל כדאי לציין כי הלנות השכר החוזרות ונשנות מהוות הרעת תנאים ולבקש כי הדבר לא יישנה. במידה ואתה עוזב את החברה ללא הודעה מוקדמת אינך אמור לקבל את השכר עבור תקופה שלא עבדת בה. לגבי נוסח, נסה לחפש בקישור כאן

מצב
הנושא נעול.
למעלה