איך שואלים שאילה כמו שלי

איך שואלים שאילה כמו שלי ../images/Emo8.gif

שלום לכולכמ / ן אני לא יודעת לנסח את השאלה שלי מה זה בדס'ם ? כי ממש התמונה שעולה אצלי בראש שמישהו מישהיא נמצאת בתוך בניין מימי הביניים עם אזיקים וערומה ויש בגוף שלה סימני דם והיא צריכה לרדת למישהו //היא כזה אדון אכזרי . וכל זה באתרי סקס ועוד תמונה אחרת של ימינו שמישהי ערומה שוכבת על הגם וקשורה לארבע צדדי המיטה והצד השני הולעכים להתעלל בה כאילו כמה היא יכולה לסבול שהיא כך , אבל לא איכפת לי שאם היא לא תלך לטיפול נימרץ אחרי זה אז הייתי מעדיפה לענג אותה או הפוך , אני לא יודעת , אבל השאלה השניה שאני לא יודעת לנסח , איך נקרא כל הקטע הזה חוץ מ, בדס'מ , כאילו הגשמת פנטזיה ? או פנטזיה , או דרך חיים , או איך שואלים בצורה נכונה , מה שכן אני יודעת שיש גבר- אשה = סקס ובזה נגמר הסיפור אבל במשך הזמן אומרים לי שיש הרה הגדרות לנשים או לגברים חוץ מגבר// אשה , וגם הנטיה המינית לא מסתיימת בהומוסקסואל , ואם אני כבר כאן אז זה מעבר למה שבאמת נראה מרחוק , וזה לא הגדרה // זהות מינית - או - נטיה מינית - או לא יודעת מה ? או שתעזרו לי או שאני אצטרך לקרוא הרבה חומר שהוא לא רלבנטי , תודה לכן על ההקשבה ותודה על הנושאים המעניינים כאן , מיטל

Cגלית

New member
איזה כיף שבאת מיטל../images/Emo140.gif

מה שציינת הוא חלק מהבדסמ, יש שאוהבים קשירות, יש כאב, השפלה, קטינג,ועוד. הקשר יכול להרקם בין שולט/ת לנשלט/ת והם בוחרים את המשיכה שלהם,יש שחיים כך 24/7 ויש שאוהבים רק לשחק ו/או להגשים פנטזיות. העולם רחב ביותר. לכן,את מוזמנת לעיין בטאגלניס ובמאמרים וכמובן לשאול כל שאלה שמסקרנת אותך, רק תמקדי את השאלה
חייבת לציין שאהבתי את הקומונה ואני ממליצה בחום,בהצלחה

תודה רבה Cגלית ../images/Emo20.gif

תודה שאהבת את הקומונה שלי , האמת רציתי שתהיה על היכרויות וסקס וכל מה שבסגנון , אך התעורר נושא עם הרבה שאלות ותשובות על הגדרות שונות של מין וחברה ומקום של אנשים שונים שמולידים איתם הגדרות משלהם , וגם נושא של זהות מינית ונטיה מינית שהתחיל משחר הימים כמו ה בדס'מ . ונושא מבקש למקד דו-שיח בכדי להבין את התמונה של זהות מיגדרית ונטיה מינית ואחרי דיון ארוך בין אנשים נוצר הצורך בעריכת טבלה ראשונית בצורה של סקר שבניתי משבעה חלקים בכדי שכל אחד ואחת ימצאו את השילוב הכי מתאים להם בין ההגדרות ולמי הם נמשכים , וכך השתנתה הקומונה של ההיכרויות לקומונה של נושא אחר לגמרי , אבל לא וויתרתי ועשיתי שם משתמש אחר ופתחתי קומונה להכרויות שאני לא יודעת איזה צורה היא תקבל במשך הזמן , וחעניינינו הוא קשור לנושא הקודם שאמור להשלים עוד חלק מהעבודה וכבר היה באמצע הדיונים על כל דבר שמסביב אבל אף אחד לא רצו לקחת אחריות על זה כי זה מסובך מדי לכלול את הצרכים האנושיים בטבלה או במשבצות ,,, ואז ה BDSM שאני מעיינת בו בזכותך הוא לא מובן מאליו שזה רק מין ושליטה , ואם כבר מדברים על צורך אנושי אז כנראה שזה לא נגמר בפירושים פסיכולוגיים כי זה ממש מטעה והנושא נדחק , אני כל החיים וכמו כולם , הנורמות החברתיות הכתיבו לי מה לעשות ומה להרגיש אבל עמוק בתוך עצמי מאז הנעורים היה לי בפנטזיה דחפים בלתי נשלטים של תפקידי שליטה ---- ורק בזמן שגובר הדחף המיני אצלי ומאוד רציתי שיהיה בדרך הזו שלא נחספתי אליה ,

Cגלית

New member
יש פנטזיות

שנכון להגשים, ביחוד כשזה פורץ במצב יצרי וחייתי ולא כלוא בנורמות וכו. אני בעד להמשיך להעמיק ולהכיר את הנושא, ללכת לאט לאט עם התחושות והרצונות ולהגשים.

יש שגיאה בטאג ליינס

בתיאור על סדיזם ומזוכיזם יש ציטוט של מילון ספיר שטוען שזה נטיה מינית וזה לא נכון מכיוון שהמונח נטיה מינית בא להסביר לנו למי אני נמשכת מינית וזה אמור לבוא בתשובות כאלו ::: הנטיה המינית שלי היא - לגברים - לנשים - לשני המינים - לגבר טראנסקסואל - לאשה טרנסקסואלית - לאנטר סקס - לא לזה ולא לזה , ולכן אם אני S או M . זה לא משנה , ומה שכן משנה זה עם מי אני בוחרת לעשות את הסקס הזה ולא משנה איזה סקס כי על זה כבר יש הסברים אחרים קיימים כעובדות שלא ניתן לשנות אותן על ידי מילון ספיר או מחקר כל שהוא , ולעיקר הימצאותי כאן , או במלים אחרות למה בחרתי לפתוח דיון בסגנון זה , משום שיש צורך למצוא הגדרה או הסבר או מונח כל שהוא ל BDSM וזה בא מסיבה פשוטה והיא שזה אורח חיים לכל אחד ואחת מה BDSM יש זהות מיגדרית ונטיה מינית שונה מאותם א//נשים הנמצאים בקטיגוריה הזו , כי לא כולם כאן סטרייטים או לסביות או ביסקסואל פשוט המילון טעה , העיסוק שלי כרגע בנושא זהות מיגדרית ונטיה מינית ועלי להבחין בכל הבדל , אם נקח קרוסדרסרס ו דראג קווין אז אנחנו יכולים לגלות שלמרות שהם לובשים בגדי נשים הם יכולים להיות סטרייטים לחלוטין , ובכלל לא הומואים ולא נשיים , אבל הם יכולים להיות BDSM סטרייטים , כי אחרים יכולים להיות הומואים , בנוסף לכל מה שאמרתי , אני עורכת בקר כולל על זהות מיגדרית ונטיה מינית , ובקרוב יכנס לסקר הזה עוד סדרה של שאלות על קטגוריה BDSM בכדי שכל אחד ואחת ימצאו להם משבצת בתוך ההגדרות , אני BDSM והזהות המינית שלי היא (****) והנטיה המינית שלי היא (****) , תודה רבה מיטל

לולה 123

New member
לא כ"כ הבנתי

לא כ"כ הבנתי את השאלה . מה את שואלת בעצם ? אנשים זה יצור מורכב , זה לא שחור או לבן. יש בנו המון רצונות ומאווים וחלומות וגרויים , וכל זה מספיק מסובך גם אם לא נתייחס לזה שיש לנו תת מודע וגם שם יש מגוון רב של רצונות וגרויים שאפילו לא התחלנו להיות מודעים אליהם. אז המשוואות של גבר / אישה / סקס ... זה לא ממש רלוונטי. מהי הגדרת סקס ? (מזכירה לך את ההצהרה של קלינטון בענין הגב' לוינסקי - לא היה לי סקס עם האישה הזו ...) ונטיה מינית זה לא תמיד שחור או לבן - יש גם אפור שלא לדבר על כתום או אדום או כחול או סתם קוקטיל של צבעים. בקיצור ... לא תמיד אפשר להגדיר כל דבר . חשוב להיות פתוחים וסובלניים . להיות קשובים לעצמנו ומה "עושה לנו את זה" בצורה מספיק פתוחה . לקבל בסובלנות את האחרים שנהנים ממשהו גם אם זה לא ממש "כוס התה שלנו". זו לא רק פנטזיה , שכן פנטזיות יש הרבה ומכל מיני סוגים . אני יכולה לפנטז שאני קופצת באנג'י , ולא לפנטזיות האלה התכנסנו כאן. זה כיוון מסוים שעוסק בשליטה , בכאב , בקשירות , במשמעת ... לא מתאים לכל אחד , אבל מי שמתאים לו כנראה ימצא את עצמו כאן בבית . חלקם יפנטזו , חלקם יממשו , חלקם יהפוך זאת לאורח חיים. ולגבי השאלה הראשונה (שלא כל כך הבנתי אותה כי לא ממש היתה שם שאלה) , ובנוגע למה שכתבתי קודם - תארת שתי סיטואציות . מה זה עשה לך ? איפה ראית את עצמך בתמונה ?(הצד הקושר או הצד הנקשר ? הצד המצליף או הצד המוצלף?)

עד שאני אבין קודם

שלא נעלמים לי מהראש והם לא סתם פנטזה , אלא מעבר ליכולת שליטה שלי על תחושות הגוף והצורך להרגיש שולטת ולפעמים נשלטת וכל העניין נדחק וחשבתי שנעלם אבל מדי פעם זה בא בתחושות כאלו חזקות של דחף מיני חזק מלווה בצורך לקבל כאב במקמות מסויימים בגוף וזה לא יצא לפועל עם צד שני אז הסתפקתי בזה שאני הכאבתי בעצמי בחלקים מסויימים בגוף , התמונה של דחף מיני חזק שמותמית בכאב חזק ! אצלי , זה לא נכון מה שכתבו במחקרים פסיכולוגיים של "הצורך בהשפלה עצמית " אלא זה משהוא שבא לפעמים בעוצמות אדירות עד כדי כך שהאורגזמה המותנית בכאב או בשליטה היא באה להגיד משהו יותר עמוק ומה שאני חושבת שזה רק משמש ככלי בכדי להגיע לתחושות הנאה שאין ביכולתי לתאר אותם כי לא חוויתי את זה כמו אחרים , אבל בוודאי אחרים שחוו את זה יכולים לדעת מה זה , אני קודם רק רוצה אישור על דברי אלו בכדי שאני אדע לאיזה כוון אמי אתקדם ,

יש תמונה כזאת שאהבתי

סליחה על כל הבורות שיש באלות שלי . לפני שאני הולכת אני רוצה להראות לכם תמונה יפה שאהתי לא אלוקים אפילו לא מלך רק בך לשלוט בכל צורה בכל דרך.

Master Stav

New member
הגדרות

אני משער שברגע שמתחילים להגדיר כל שמץ של הנאה מהחיים .....החיים לא מענגים יש לך תמונות בראש ....אחלה רוצהלהגשים אותן ...אחלה למה ללכת רחוק ...למה לנשות ולהגדיר אתה דברים לפני שחשים אותם ....והכוונה בחשים היא יותר נושא של קריאה ולמידה .....למרות שזה לא קל לפעמים אישית מעולם לא הגדרתי את עצמי מינית ....למה להגביל את הצעמי לשחק עם חצי מהאנושות ? אני לא מחבב את המינוחים סטרייט הומו לסבית וכדומה ..... מצד שני אני חי בעולם בו מוגדרים תפקידי הובלה ומובלות ....הגדרות הן בעיה אמרתי כבר
אני ממליץ בכל פה לשבת על הישבן לקרוא ....לנסות להבין על מה כותבים אנשים מהכרותי עם חלק גדול מהאנשים פה, יש פה כתיבה מהלב, כתיבה חווייתית וכתיבה של רצון לתת מעצמם שיההי לך יום קסום

למעלה