איך פיספסתם הזדמנות לרדת על קדימה?

איך פיספסתם הזדמנות לרדת על קדימה?

זה ממש אבסורד שדווקא אני מביא חדשות כאלו , אז שיהיה ברור זה לא שנהפכתי לליכודניק אלא שאני לא אחמיץ שום הזדמנות לתקוע מסמר נוסף בארון המתים של קדימה או של אהוד אולמרץ הקצב מעמונה. יאללה לקרוא וללקק את האצבעות http://www.a7.org/news.php?id=150080

the new L

New member
אני חושב שזה טיפשי

חודשיים אחרי הבחירות להגיד שהמפלגה הגדולה ביותר, מפלגת השלטון מתה. היא לא מתה, אלא היא המפלגה שכרגע יש לה את אחוזי התמיכה הגדולים ביותר בציבור.

אנ ממש לא חושב

בוא נודה על האמת : קדימה היא בלון מנופח שנהנה מתמיכה תקשורתית מאסיבית ואין אחריו שום כלום : זהו סופרמרקט של דיעות והמילה אדיאולוגיה הא מילה ממש גסה שם , אלא אם כן אתה קורא למורשת הקרב של אולמרט מעמונה שכללה בעיקר הטרדה מינית של קטינות או פיצוח ראשי מתנחלים אידיאולוגיה. הדבק היחידי שהחזיק את מושחתי קדימה מאוחדים היה ההבנה שהם הולכים לקחת בענק את הבחירות ולחלק בינהם את השלל. משהתפוגג ערפל הקרב והתברר שההר המובטח בדמות 45- 50 מנדטים הולד עכבר קטן של 29 מנדטים החלה מלחמת הכל בכל. מיותר לציין שהתקשורת לא בדיוק מרחיבה עלך כך את הדיבור. אגב מאין אתה חושב יקח אולמרט כסף למימון מערכת בחירות שהתבססה על 50 מנדטים? האם אנו צפוים למכירת עוד דירה במחיר מופקע?

100%, מתנצל, לרגע חשבתי

שגם אתה זה הוא כי ענית באחד השרשורים שהוא היה מעורב בהם.

נועה גל

New member
אני לא פספסתי ../images/Emo13.gif

אישית נהניתי לקרוא את זה גם בעיתונים היומיים...
שנשמע רק בשורות טובות כאלה.

למעלה