איך פותחים את המזרק החדש של הקלקסן??

איך פותחים את המזרק החדש של הקלקסן??

שלשום קניתי את המזרקים החדשים (שלדעתי הרבה יותר נוחים..) אבל אני כל יום נלחמת עם הפקק השחור שעל המחט, במזרק הקודם הייתה מסובבת ומושכת והוא מיד היה יוצא וכאן אני מסובבת מושכת ומצליחה בסוף רק עם להפעיל כח (ואתמול עם לפרק את החלק העליון של המזרק:))איך אתן מוציאות אותו??

Secret32

New member
../images/Emo207.gif - שאלתי ולא ענו לי לפני מלא זמן

האם המזרק החדש כואב לכן יותר מהישן? אצלי משמעותית יש הבדל והחדש יותר כואב לי... לתשובתן אודה!

mom77

New member
אין הבדלים משמעותיים בעיני

ויש לי כרגע משני הסוגים. אבל שוב, אלו דברים סובייקטיבים

kinsti

New member
אם תסתכלו טוב....

בתוך המזרק יש את אותו מזרק "ישן", פשוט הלבישו עליו עוד כלי בצורת מזרק בשביל מנגנון הבטיחות שהוסיפו. לדעתי אין הבדל במחט ובחומר בטוח שאין הבדל, ככה שכואב יותר או פחות לדעתי זה עניין של המיקום של הזריקה
ולגבי הפקק, דווקא בחדש לי הוא נשלף יותר בקלות....אז אני כבר לא יודעת ממה נובעים ההבדלים.

../images/Emo207.gif סימנים כחולים ובליטות מתחת לעור

הי, אני בתחילת הריון חדש. בהריון הקודם היה לי מאוד קל עם הקלקסן- לא כאב, לא השאיר סימנים... הפעם, אולי בגלל המזרק החדש ושעם פתיחתו המזרק "משפריץ" חומר, כל הבטן שלי כבר נראית כמו סימן כחול/סגול אחד ענקי ויש לי המון גושים מתחת לעור. האם זה תקין? יכול להיות ששכחתי איך מזריקים? (אני יושבת, צובטת את ה"צמיג" ומזריקה באמצעו לאט) אשמח לתובנות.

תראי

לי בהריון הראשון הקלקסן לא כאב בכלל בהריונות שאחריו- כאב אימים והיו המון המטומות וזה היה לפני השינוי במזרק....

זה לא נעים

אבל לא נורא נסי לשים קרח על האזור כ-5 דקות לפני ההזרקה- זה מכווץ אץ הנימים ומונע (לא תמיד) המטומות. והרבה הרבה פחות כואב

למעלה