איך עושים שהסלט כרוב סגול יהיה רך ולא קשה?

איך עושים שהסלט כרוב סגול יהיה רך ולא קשה?

היי, כשקונים סלט כרוב סגול, הוא ממש רך, אבל כשעושים לבד הוא יוצא קשה.
איך עושים שהוא יהיה רך?

מעדיף מתכון כמה שיותר גולמי פשוט דיאטתי ובריא


כבר חתכתי את הכרוב לקוביות קטנות (כמו סלט). מפה והילך אינו יודע מה צריך לעשות..

אשמח לעזרתכם
תודה רבה
 

shron17

New member
לקבלת כרוב פריך,,,

לחתוך את הכרוב השלם לרבעים וכול רבע לרצועות דקות ,כמו אטריות,
לסלק את החלךקים הקשים,
ואת העלים החתכוים דק תבל ב:-כפית גדושה מלח גס
מיץ לסחוט מחצי -לימון טרי.
2 שיני שום כתושות,
6 כפות שמן (אפשר 2 כפות שמן קנולה ו-4 כפות שמן זית),
לערבב היטב ,ולהניח להתרכך כ- שעתיים בטמפרטורת החדר.
לאחר מכן אפשר להוסיף ירק:פטרוזליה שמיר,וגם להוסיף אגוזים.
 

zammy

New member
חליטה קצרה

אחרי שאני קוצצו אני מכניסו לקערה מלאה במי רותחין לשלוש דקות וזהו. מוציא ושוטף במי קרח . זה מונע בעיות עיכול לרגישים לכרובים.
 

JoIIy Roger

New member
ללוש אותו

ממש כמו שלשים בצק. עד שנהיה רך.
לוקח דקה שתיים. לעשות את זה אחרי שמוסיפים שמן.
 

Axax1

New member
טיפה מלח ולמעוך בידיים

להפסיק כשהוא רך מספיק לרצונך
 
למעלה