איך עושים את זה?

• פותח הנושא le21
  • פורסם בתאריך

le21

New member
איך עושים את זה?

היי... אני חדשה כאן אני כרגע עדיין נשואה נורא רוצה להתגרש כבר... הבעיה שיש לי ילדה קטנה בת שנתיים וחצי ואני יודעת שהגירושים שלי ייפגעו בה מאוד כי היא נורא קשורה לאבא שלה עד עכשיו ניסיתי להיות הכי בסדר עם בעלי כדי שהגירושים יהיו הכי פחות מכוערים והכי פחות פוגעים במיוחד לילדה ההינו עושים עדיין ארוחות ערב שישי בבית ביחד למרות שאנחנו לא גרים ביחד ארוחות צהריים הוא היה בא לראות אותה מתי שהוא רצה בלי יוצא מן הכלל לא ההיתי לוחצת על כסף ודברים כאלה בקיצור ההיתי ממש בסדר עד לפניי יומיים שהוא פגע בי בכך שהוא נפגש עם האקסית שלו שבגללה התחילו כל הבעיות בייננו ונכון אנחנו עומדים להתגרש והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה אבל לו היו תנאים שקיבלתי והסכמתי איתם ואני ברוב טיפשותי חשבתי שהדבר היחידי הזה הוא לא יעשה לי אך טעיתי השאלה היא איך עושים את זה מה צריך להביא לרבנות כשהולכים עם אפשר ללכת ביום שישי לפתוח תיק האם אפשר לעשות הסכם משמורת על הילדה ללא עורך דין כמה זמן לוקח להתגרש כשזה בה משני הצדדים?

calya

New member
מרגע שאתם בהליכים את לא יכולה לתת

לכל מה שהוא עושה או לא עושה להכנס לך "מתחת לעור" ולפגוע בתהליך. הכי טוב יהיה לילדה וגם לך אם תמשיכי את ההליכים כפי שעשית עד עכשיו - ברוגע ולפי הסדר הנכון. בלי להלחץ, בלי להתעצבן ובלי להפגע או לרצות לפגוע. דווקא זה לא לטובת הילדה שהוא בא והולך מתי שהוא רוצה. הדבר הראשון שהילדה שלך צריכה זה סדר - לדעת מתי אבא בא ומתי הוא הולך. אני ממליצה לך לדבר איתו ולהסכים שתלכו למגשר טוב שימשיך אתכם את התהליך משם ויפה שעה אחת קודם. עשו את זה תוך הסכמה ותחתכו את החוקים של הסדריה ראיה, חלוקת רכוש ומזונות כמה שיותר מהר. אחר כך כל השאר זה סתם סחבת... אל תתני לשום דבר שהוא עושה לפגוע בך, זה רק לרעתך. להתעצבן ולהפגע זו לגמרי בחירה שלך בתהליך... המטפלת שטיפלה בי באותה התקופה אמרה לי שמי שמכניס את אותה "אישה אחרת" לחיים שלי זו רק אני בעצמי - בעצם העובדה שאני בכלל מתעסקת במה הוא עושה איתה ולמה וכמה, בעצם העובדה שאני מתעצבנת או נפגעת אני מבזבזת את המשאבים הנפשיים של עצמי, הכוח שלי להתמודד עם תהליך הגירושין - עליה. ולכן באותה המידה יכולתי להזמין אותה הביתה, להגיד לה להרים רגליים על השולחן ולהביא לה קפה. תניחי לזה, היא לא ראויה שתזמיני אותה אלייך הביתה או אלייך למחשבות. בהצלחה.

למעלה