איך עוצרים THREAD?

joeam

New member
איך עוצרים THREAD?

יש לי אפליקצית web. ב global.aspx יצרתי worker thread. מתי שאני יוצא מהאפלקציה נראה שה-thread עדין חי. כרגע אני רץ ב-debug אבל התחושה היא שגם ב-release זה יקרה. איך עוצרים את ה-thread?

joeam

New member
ברור ש- STOP,השאלה היא אחרת

איך אני אדע לזהות שה-WEB APLICATION נסגר. במקרה כזה אין בעיה לעשות STOP.

Justin Angel

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אל תעבוד באפליקציות web עם threading. יש מספיק בעיות בעולם (רעב, זיהום אוויר, הקרחונים נמסים, שנאה כללית וגזענות בפרט) לא צריך להוסיף threading לאפליקציות web לרשימה הזאת. (הערה, יש מצבים שזה אפשרי\מומלץ\חובה, אבל לפני שאתה מנסה ליישם את המודל שלמדת ב-win על web, כדי שתרכוש קצת ניסיון ב-web)

daspire

New member
עצירת Thread

Thread מסתיים ברגע שהפונקציה יוצאת או שה-process שמריץ אותו יורד (במקרה שלך, מדובר ב-aspnet_wp.exe). אם ה-Thread שלך היא פונקציה שמריצה לולאה, כדאי שתוסיף לה תנאי עצירה שיאפשר לך להוריד את ה-Thread בצורה מסודרת ולא לחכות שה-process יהרוג אותו. בברכה, דני ליברטי Aspire Technologies http://www.aspire.co.il

joeam

New member
איזה תנאי עצירה אני יכול להשתמש?

האמת חסר לי משהו.זה פעם ראשונה שאני בונה אפילקצית WEB. האפליקציה תשב בשרת שיתופי, האם הוא יתן לי כלי לשלוח EVENT לאפליקצה שיסמן את סגירה? אם לא האפשרות שאני רואה זה לבנות חלון מיוחד שיש רק לי אישור להכנס אליו ובו אני יוכל לסמן את סיום האפליקציה.

daspire

New member
תנאי עצירה

זה תלוי מתי ואיך אתה רוצה לעצור את ה-Thread. בגלל ש-ASP.net עובד ב-offline לא ניתן לדעת מתי היוזר "יצא" מהאפליקציה אלא אם כן הוא מציין זאת במפורש (כדוגמת sign-out) או על ידי timeout (כלומר הוא לא פנה לשרת בטווח של X זמן). האפשרות שאתה הצעת עם החלון נשמעת לי אופציה.

למעלה