איך עוד לא פתחתם? הפרק היומי

יניב1

New member
איך עוד לא פתחתם? הפרק היומי ../images/Emo70.gif

כרגיל בניגוד לציפיות זה לא היה ה-פרק לו חיכינו, אבל בהחלט היו כמה נקודות אור טובות שעשו אותו לפרק מעניין (להוציא את ריק קייטלין ותומאס המשעממים).
הפרצוף של ג'קי כשראתה את העיצובים היה אחד מהרגעים האלה.
וההלשנה שלה לאריק היתה רגע דווקא מעצבן, שטנינקרית אחת!
ת'ורן ודרלה סוף סוף על המסלול ביחד והוא מודה לאישתו ול"משפחה" שלו בספקטרה. סוף סוף זוג (כמעט) מושלם שיכול להתחרות בבברודג'.
והרעיון לשים את השיר "בלתי נשכח" היה ענק. ראיתם את המבט של רידג'? הוא היה בהלם, היה ממש עצבני, איזה רגע מתוק זה היה!
אריק דפוק. "ת'ורן כועס עלינו, אבל לגנוב את הקולקצייה?" מגיע לך חתיכת אבא דפוק שכמותך!
ולסוף כמובן העצבני של רידג'. שמתם לב שת'ורן חייך גם כשרידג' תפס אותו בחוזקה? הצליח לעצבן את הכלב!
כמובן לרידג' שמעיז ככה להתפרץ ולהכות את אחיו. ששילה תהרוג אותו כבר!!! ציון לפרק (אח כמה זמן לא עשיתי את זה) 8 בסולם BB. לא רע בכלל, הלא כן?
וכמובן שבאתר תוכלו למצוא להורדה את הסצינה העצבנית עם רידג' ות'ורן - שתמשיך מחר.

Shiri from the block

Active member
אני ממש נהנתי מהפרק היום היה ממש ממש נחמד!!!! תומאס היה כזה חמודי../images/Emo99.gif ואני ממש מסכימה עם כל מה שרשמת :) זה באמת היה טוב לראות את ריג' מתרגז../images/Emo123.gif וממש הכל היה טוב לראות לדעתי../images/Emo3.gif

morgold

New member
אתה רוצה ששילה תהרוג אותו? בבקשה

רק תכתוב לשילה ומורגן והן יעשו את העבודה
חחחחחח אני דווקא לא ממש אהבתי את הפרק היום..חסרות לי המריבות הקשות בין ברוק לסטפני..או השטויות של שילה..שתחזור כבר!! משעמם כשהיא לא נמצאת! בכל מקרה,מה שכן אהבתי בפרק זה הבריכה..תומאס כזה חמוד! נחמד מצידו להציע למיס שיניים ללכת איתה לנשף למרות ההתנהגות המגעילה שלה אליו

S c a r l e t t

New member
../images/Emo3.gifסוף סוף שיפור קל

באמת פרק נחמד תומס היה ממש חמוד
למרות שלא הבנתי מה הקטע שלו להציע לסוס הזאת קייטלין לבוא איתו לנשף?? מה אתה צריך אותה? ולא הבנתי מאיפה באה תחושת הנאמנות הזו של ג'קי לאריק ולפורסטר, פשוט תשבי ותשתקי! ת'ורן היה פשוט ענק
העלייה לבמה עם דרלה וכל הדגמים מאחרוה, השיר של רידג' וברוק עם גולת הכותר והחיוך שהיה מרוח לו על הפנים גם כשהאידיוט עוד שניה מפוצץ אותו מכות, פשוט
הדבר היחיד שחסר זאת סאלי, סאלי שובי הביתה!

rachelMcfadden

New member
איפה סאלי?

לא הבנתי למה היא לא הייתה... חוצמזה תומאס היה מתוקק
וגמני לא הבנתי למה לעזאזל הוא מציע לסוסה ללוות אותה לנשף?
מה הוא נחמד אליה? ריק מפגר...הנשף אמור להיות רק שנה הבאה למה לדבר עליו מעכשיו?
ופשוט קסם איך רידג' אריק וסטפני *ברוק באה איתם אני כבר לא זוכרת
* הספיקו תוך כמה שניות להתלבש, לצאת מהבית ולהגיע לתצוגה חחחח ממש פלא! התצוגה הייתה נחמדה, ממש אהבתי את הנאום של תורן, ושרידג' התעצבן! היה ע-נ-ק!

girlontop

New member
הפרק היומי

הפרק היומי השאיר אותי אמביוולנטית. מצד אחד, תענוג גדול לראות את רידג' מפסיד ומתעצבן. מצד שני, זו לא הדרך. ת'ורן אולי ניצח במערכה, אבל הוא הפסיד נקודות חשובות בקרב. ת'ורן היה צריך לחכות קצת, לגבש לו צוות מעצבים מוכשר ולנצח את פורסטר עם הדגמים שלו. מה שווה לנצח את המשפחה שלך כשאתה קוצר את פירות העבודה שלהם? אם כבר, ת'ורן הוכיח שפורסטר הוא בית-אופנה טוב יותר ושהוא ילד קטן. אפשר לנקום בדרכים יצירתיות ואפקטיביות הרבה יותר, תשאל את שילה קרטר. את סטפני אני בכלל לא מבינה. יפה מצדה שהיא היחידה שהולכת לדבר עם ת'ורן ומנסה ליישר עמו את ההדורים (איפה אריק בכל הסיפור הזה? משתזף בבריכה ובוהה בישבן המעוצב של ברוק?). אולם, סטפני לא מציעה לת'ורן שום פתרון אמיתי. לפורסטר הוא לא יכול לחזור יותר, גם אם רידג' יעזוב. אריק הוכיח שהוא לא לוקח ברצינות את ההערות וההארות של ת'ורן ומעדיף, באופן גורף, את דעתו של רידג' בכל עניין. נשיא, נסיך או סגן ראש עיר - הטייטל הזה לא משנה, כי בפועל אריק קובע, ואריק קובע לפי דרישותיו של רידג'. חבל לת'ורן על הזמן, וגם לסטפני. משהו שתפס את תשומת לבי הפרק: הופ שאלה איפה סטפני ומיד תהיתי מדוע הבנות של ברוק נוהות כ"כ אחרי סטפני. זה מוזר כמו האהבה של הילדים של טיילור כלפי ברוק, אם לא יותר. מה זה אומר על היחסים בין ברוק לבנות שלה? אני חייבת לציין שקייטלין היתה ממש נסבלת הפרק. ולא, לא השמטתי בטעות את המילה "לא" לפני "נסבלת"
ג'קי היתה מקסימה היום והוכיחה איזה עוול נעשה לדמות שלה. הרבה יותר יפה לה להיות אשת עסקים חזקה ומובילה (עם לורן! עם לורן!) מאשר סמרטוט הרצפה האלכוהוליסטי של מאסימו.

S c a r l e t t

New member
מסכימה איתך

ותני לי כמה שניות, אני עדיין מנסה לצאת מההלם אחרי שקראתי את המשפט "קייטלין הייתה נסבלת היום"
בקשר לתורן, אין ספק שמה שהוא עשה היה פזיז וילדותי אבל הטענה שהוא רצה להעביר היא שהוא מסוגל לנהל חברה. ברור שאם הוא היה מעצב בעצמו, או שוכר מעצבים שיעשו את העבודה הנקמה היתה מתוקה יותר והניצחון היה מושלם. אבל תורן רצה להוכיח להם בהקדם האפשרי ולגרום להם להצטער על מה שהם עשו. (הכל היה שווה כדי לראות את רידג' משתגע בסוף) אם קלארק למשל, לא היה עסוק כ"כ בלהיראות חשוב ולגדל זקן ואשכרה יושב ומעצב אז תורן היה מגיע לחברה מוכנה ומעלה תצוגה מעולה אבל במגבלות הנוכחית של ספקטרה הוא ראה שאבוד לו מראש. טוב אני סתם במצב רוח מוזר כאן, בשורה התחתונה ברור שמה שתורן עשה לא נכון, ילדותי וטיפשי. אבל אני עדיין בצד שלו! מגיע למטומטמים האלה
וג'קי באמת הייתה מדהימה היום (ההלשנה עדיין לא נסלחה) ולורן שלי
....איך אני מתגעגעת

girlontop

New member
למה לכעוס על ג'קי?

בתור אחת שמתכוונת להשקיע הרבה כסף בקולקציה החדשה היא צריכה לוודא שהעיצובים חוקיים, אחרת היא תמצא את עצמה מעורבת במאבק משפטי מעיק, ספקים עצבניים ובוסית ג'ינג'ית כועסת על הראש. לא מספיק יש לה בעיות בבית?

S c a r l e t t

New member
הבעיות בבית זה באשמתה בלבד../images/Emo123.gif

אם היא היייתה מקשיבה לי והולכת לדיקן לא היו שום בעיות. הוא מבשל לה, מטפל בה, מוריד חולצה כל סצינה שנייה מה יותר מזה אפשר לבקש???

S c a r l e t t

New member
היא פשוט מתעלמת../images/Emo11.gif

לא משנה כמה אני צועקת לה למסך היא הולכת למאסימו... אני לא מבינה את זה

למעלה