איך עדיף לנסוע לאילת, באוטובוס או

The Ang3l

New member
איך עדיף לנסוע לאילת, באוטובוס או

עם האוטו? לצורך קורס צלילה של שבוע.. וזה רק אני, יורד לבד

רן88

New member
איך שנוח לך

אם הדלק על חשבונך אז מן הסתם ירידה עם האוטו תהיה יקרה יותר, אבל חשוב לזכור שהיא כן חוסכת מוניות/אוטובוסים בתוך אילת (וכשצוללים בחופים הדרומיים והמרוחקים מוצאים צורך בהם לא מעט). זה בעיקר עניין של נוחות והעדפה אישית, שאלה שקשה לענות עליה.

LeFay

New member
מבחינת נסיעות פנים

לא סביר שתהיה בעיה כיוון שבדרך כלל מועדון הצלילה מספק לקורסיסטים הסעות הלוך וחזור אל מקום הלינה שלהם בעיר, ובתוך העיר המרחקים כבר באמת לא גדולים במיוחד. ברור שהכי נוח להיות עם רכב וכמה שיותר נייד, אבל אם המטרה היא קורס (ואתה זה שמשלם על הדלק ולא מקום העבודה או משהו) הייתי הולך על אוטובוס.

תראה תעשה חישוב כזה

אני ירדתי לאילת הסופ"ש מהרצליה, בנסיעה רגועה עד 120 קמ"ש עלה לי הדלק 350 ש"ח, אוטובוס הלוך ושוב זה 120 אם אני לא טועה תלוי מאיפה אתה מגיע, יכול להיות שתמצא טרמפיסט, או מהפורום או מהמועדון צלילה שאתה הולך אליו שגם רוצה לרדת לאילת באותו תאריך ואם תתחלקו בדלק אז זה יוצא סבבה. לפעמים זה באסה לחכות עד סוף היום להסעה, אבל פה השיקול הוא באמת שלך רכב הרבה יותר נוח, אוטובוס יותר בעייתי, אבל בסופו של דבר מדובר בשיקול שלך

ilanbt

New member
אם אין לך בעיה לנסוע מרחק כזה לבד

אז סע עם האוטו זה יהיה הרבה יותר יעיל באילת. כמובן ששווה לך לברר עם המועדון אם מישהו מהחברה שעושים אתך את הקורס מעוניין להיצטרף איליך ולהיתחלק בנהיגה/הוצאות.

למעלה