איך עבר היום חב'רס?! במה הרגשתם שהצלחתם היום? במה הרגשת קצת שפספסתם? אכלתם טוב? העיקר אתם מחוייכים?
ט טושית18 New member 20/8/07 #1 איך עבר היום חב'רס?! במה הרגשתם שהצלחתם היום? במה הרגשת קצת שפספסתם? אכלתם טוב? העיקר אתם מחוייכים?
ד דנהבנדנה New member 20/8/07 #2 היי טושית אולי את יודעת, מה מוציא חריפות של פלפל חריף מהידיים? חתכתי פלפל חריף ועכשיו שורפות לי הידיים
היי טושית אולי את יודעת, מה מוציא חריפות של פלפל חריף מהידיים? חתכתי פלפל חריף ועכשיו שורפות לי הידיים
ט טושית18 New member 20/8/07 #3 תנסי מיץ לימון...אולי הן יהיו חמוצות זה נשמע מצחיק אבל זה מה שהייתי מנסה...(אני ממש אוהבת ריח של לימון...)
תנסי מיץ לימון...אולי הן יהיו חמוצות זה נשמע מצחיק אבל זה מה שהייתי מנסה...(אני ממש אוהבת ריח של לימון...)
ד דנהבנדנה New member 20/8/07 #4 שרפו לי הידיים במשך שעות ניסיתי קרח, ניסיתי לימון, עגבניות, קרם ידיים, אפילו שמתי משחה נגד כוויות (כבר הייתי ממש נואשת) בסוף אחרי כמה שעות זה עבר... לא יודעת מה עזר, אבל כנראה שמשהו.... : )
שרפו לי הידיים במשך שעות ניסיתי קרח, ניסיתי לימון, עגבניות, קרם ידיים, אפילו שמתי משחה נגד כוויות (כבר הייתי ממש נואשת) בסוף אחרי כמה שעות זה עבר... לא יודעת מה עזר, אבל כנראה שמשהו.... : )