איך סוגרים פורטים פתוחים?

Cmona

New member
../images/Emo39.gif דרך תוכנת Firewall

מותקנת אצלך איזה תוכנת פיירוול? ואם לא אז אולי אתה מחובר דרך ראוטר, וגם דרכו אפשר.

digiman

New member
פיירוול של XP

יותר מידי פורטים פתוחים שם במחשב ממש פרוץ זה לא שלי ידיד...

Cmona

New member
../images/Emo39.gif Windows Firewall

המחשב לא "ממש פרוץ" אם Windows Firewall רץ ברקע ולא מבוטל, בשביל זה הכניסו אותו לחבילה SP2, שלא יהיה "ממש פרוץ".
בכל מקרה תוכל להגדיר פורטים ב-Windows Firewall : 1. START 2. RUN 3. בשורת הפקודה תקליד (או תעתיק מכאן) Wscui.cpl 4. תאשר OK 5. בחלון שיפתח לחץ על לשונית Exceptions 6. לחץ על Add Port 7. בחלון שיפתח תקליד פורט מסויים שאת רוצה לחסום ולבחור פרוטוקולים TCP או UDP או שניהם ביחד. 8. אחרי שתגדיר את הכל תאשר OK.

digiman

New member
אוקיי הבנתי את הרוב ....../images/Emo163.gif

איך אני יודע איזה פורט לסגור? או איזה לפתוח? איך אני מקבל את הרשימת הפורטים הסגורים או הפתוחים

eliBaRaTz

New member
אם המחשב ממש פרוץ זה לא ממש יעזור

אם תסגור פורטים! פשוט תתקין SPYBOT או משהו כזה, ומומלץ גם נורטון אנטי-וירוס 2005 שיסגור לך גם פורטים שאתה מכנה אותם "פתוחים". הפורטים בפיירוול זה לא ממש משנה אם הם פתוחים או סגורים, כנראה הם סגורים 99% בטוח. פשוט יש תוכנה שמשתפת פורט מסויים במחשב שלך ומאפשרת בו שליטה מרחוק ו"לעשות מה שבא לי במחשב שלך" מרחוק. אבל אם יש לך פיירוול אז גם אחרי שהתוכנה משתפת פורט מסויים זה לא ממש עוזר לה כי הוא בכלל חסום לגמרי בעזרת הפיירוול. התוכנה לא יודעת לפתוח פורט חסום. אבל הגיוני שמישהו עשה את זה בצורה ידנית, לכן אפשר לבדוק אם הם פתוחים או סגורים. אבל מה שחשוב זה להוריד את הרוגלות!

digiman

New member
הבנתי את זה

התקנו את התוכנות שאתה מציים אבל ב- אד אוור כל הזמן מתגלים לו מאות של מרגלים כל יום 100-200

eliBaRaTz

New member
זה אומר שיש תוכנה שאד-אוואר לא

מצליח למחוק והיא כל הזמן מתקינה את כל ה100-200... תעשה ככה: תורידSpyBot שזאת תוכנה יותר טובה. תעדכן אותה. תעשה RESTART למחשב. תפעיל. במשך כל הזמן שהמחשב עולה תלחץ F8 F8 F8 F8 F8 F8 F8 ככה מאה פעם עד שזה פותח לך מן חלון כזה. אם הוא שואל (לא תמיד): IDE 0, FLOPPY, CD-ROM וכו' אז תבחר IDE 0. מיד אחרי שבחרת את זה תלחץ F8 (אבל ממש מייד אחרי שבחרת IDE-0). יפתח לך עוד חלון (אם לא נפתח לך החלון עם הIDE0 FLOPPY וכו' אז זה יפתח ראשון). תחפש שמה איפשהו SAFE MODE. תבחר את זה. ותלחץ על זה! עכשיו המחשב יעלה בלי להעלות שום תוכנה שעולה בד"כ בהפעלה. אל תעשה כלום! כי הגיוני שבטעות תפעיל את הרוגלה! רק בזהירות תלחץ על הספייבוט, ותגיד לו: Search & Destroy, וזה בדיוק מה שהוא יתחיל לעשות! להסרצ' ולדסטרויט כל רוגלה שהוא רואה! תעשה ריסטרט רגיל. בהצלחה! ---הערה: אם ממש ממש אין לך כח להתחיל לחפש SPYBOT אז אתה יכול לנסות את זה עם אד-אוואר אבל מומלץ מאוד לעדכן את האד-אוור (יש שם כפתור כזה UPDATE). בהצלחה!

digiman

New member
Search & Destroy זה בסדר

התקנו לא שם במחשב, אני יבצע מה שאתה מציע...ומראה מה קורה תודה לך בינתיים על הכול.

למעלה