איך נקרא המיקסטייפ החדש??

גל604

New member
איך נקרא המיקסטייפ החדש??

של אורי שוחט ודיג'יי אלארם ....הכי חדש שלהם

גל604

New member
מאיפה אני משיג אותו

יש איזה אתר עם קישור למיקסטייפ...?

Trrasque

New member
המיקסטייפ הכי החדש נקרא BASE

ואתה יכול להשיג אותו בחנות צליל הקרובה לביתך וגם אתה יכול לטעום קצת ממנו כאן

moshe alfasi

New member
עם כל האהבה שלי לאורי ואלרם

אזרוק מילה על המיקסטייפ, העבודה שלהם במיקס השירים טובה מאוד, אחלה הפקות וביטים, אם זה מסיקה,אורי או בריינדד... אבל בחירת השירים והשארת המון אנשי סצינה חזקים מחוץ למיקסטייפ, גורמת לי להצטער על רכישת המיקסטייפ. סינון גרוע של זמרים ושירים, כל החתומים בבייס נכנסו לתקליט, ועם כל הכבוד לליאור שולמן, הוא צריך לחזור לתופף למוש בן ארי ושבע, ולרדת מכל עניין הראפ. המחיר אמנם, בדיחה-30 שקלים חדשים, אבל עדיין, מצאתי בערך 4 שירים שאהבתי ולא הכרתי לפני יציאת המיקסטייפ. שיהיה בהצלחה במכירות, לא אני יהיה הבנאדם שימליץ על המיקסטייפ. בהצלחה במיקסטייפ הבא חברים

Jiggly Puff

New member
המיקסטייפ לא יצא בשבילך בלעדית אחי

וזה שיש שירים שאתה מכיר שם לא מוריד מאיכות המיקסטייפ. כי זה מיקסטייפ בהפצה ארצית שמיועד לכל הארץ שלא מכירה שום שיר משם. זה שאתה ועוד 10 אנשים מכירים כמה שירים משם לא בדיוק מדגדג לבייס. אז תשפוט את המיקסטייפ לפי מספר השירים הטובים ותחשיב גם את אלה שאתה מכיר כמו את כף היד שלך.

Tw‡sTeD

New member
מיקסטייפ מסריח.

גם אם לא הייתי מכיר אף שיר שם, הייתי טוען ש99 אחוז מסריחים.

skretch

New member
פרט לשיר של 51% שיצא בגירסה

אחרת במיקסטייפ של המקלט, לא שמעתי שום שיר. חוץ מהשירים של 51 וכהן את מושון, באמת שלא אהבתי שום שיר וזה ממש ביאס אותי. עד שיש מיקסטייפ בהפצה ארצית שיוצא דרך לייבל, הוציאו שירים לא הכי טובים, בלשון המעטה, במקום שכל אמסי יתאמץ ויוציא מעצמו שיר טוב שיוכיח שיש רמה בארץ

למעלה