איך נופר לא מתביישתלשבת עכשיו עם עמיר

oshrat39

New member
איך נופר לא מתביישתלשבת עכשיו עם עמיר

ולשחק אותה שג'קי אשם. עמיר - שפו לך סוף סוף אומר לנופר את האמת בפנים

zohertheone

New member
למראת שדעתי על עמיר לא טובה .. אבל ...

הוא הכי שפוי בתוך הבית.... והדגש על הבית .

oshrat39

New member
יושבת שם הגברת ולא מפסיקה לשקר,ולשקר

אם ליהיא היתה מחופשת גם הייתי אומרת לה להוריד את הבגדים - כןןןןןןןןןןןןן , בטח.......... אני מבינה את הצורך של פרידה לסיגריות - כן מה קרה? אז נהננו מה קרה - קרה שאין כסף אז אל תקחי סיגריות

תצורך של פרידה את מבינה אבל תצורך של נופר לא

את ההוכחה שאוהדים של פרידה הם זבל בדיוק כמו שהיא

oshrat39

New member
מי אמר שלא מבינה את הצורך(עברית נכונה) של

נופר- אבל נופר בחרה לאורך כל הדרך בדירבון של דנה, של מרב לא להבין אחרים. פתאום עכשיו היא מבינה כי האח חידד לה נקודה מסויימת, או כי זה הסוף וצריך לעשות את הפוזה למצלמות וזבל הוא אחד שמתבטא בצורה ובמילים הללו. אני אישה בת 41 אמא לילדים ושפה כמו שלך לא תהיה בבית שלי כי אני מחנכת את הילדים שלי לתרבות דיון, תרבות שיחה תתבגרי , אבל במקרה כמו שלך לא יעזור כלום מצבך כבר אבוד מזמן

אז את כמו פרידה בדיוק

מחנכת למילים יפות אבל לא מחנכת להיות בני אדם מרחם עלייך ויותר על הילדים שאת מגדלת

תרגיע אם ההכללות, זה מיותר,לכל אחד יש דעה שלו

כולם פה מתיפיפים זה פסל, זו פסלה, יאלה די. זאת היתה משימה להכשלה, אין מצב שהיו מצליחים במשימה. היה כאן מבחן חברות, האם הם מוכנים לפסול במודע או לא. לא נכנס למי צודק או לא, אני הייתי פוסל וחוגג עם כולם.

נוי710

New member
נופר די כבר להצטדקקק את כל כך מעצבנת

אותייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

oshrat39

New member
ממש,איזה נופת צופים היא מבינה את פרידה היא

את ליהיא ולא מאחלת לה רע, היא תבין אם ביום שבת אחרים יהיו עצובים אם פרידה או ליהיא תצא. לפני כן לא הבנתי את הדברים ועכשיו אני מבינה. הייתי אצל האח הגדול והוא חידד לי נקודה שלא הבנתי קודם - גם לאחרים הוא חידד????

מאיה431

New member
האח הגדול מדבר מגרונה, בדיוק כמו שדיבר מגרונו

של ג'קי, בהדחה....

למעלה