איך מתמודדים עם זה ?

חופ שיה

New member
איך מתמודדים עם זה ?

משהו שקורה לי הרבה ורציתי לדעת מה אתן עושות במקרה כזה? אני פוגשת בחור, יש משיכה , אנחנו נכנסים למיטה , וכל פעם הוא יורד לי בשיא ההתלהבות, באקסטזה, שהוא שוכח לבדוק אם אני נהנת, אבל לי זה לא עושה לי כלום, לא מרגש , לא מרטיט, לא מענג, ובטח שלא מקרב אותי לאורגזמה, מנסה לכוון ע"י הזזת גוף , מנסה לכוון ע"י "הוראות" - חזק יותר , חלש יותר , מהר יותר , לאט יותר, פחות/יותר רוק, תוסיף אצבע בכוס ותזיז אותה וכלום, אני משועממת.
גברים מה קורה שהיא לא מוצצת טוב אתם מדריכים אותה או מוותרים ?

duduamar

New member
קורה..

זה בעיה האמת כי תמיד יש את החשש שבת הזוג תיעלב מזה שהיא לא מצליחה לגרום הנאה. אני מנסה תמיד עם חיוך והומור לכוון אותה, ובדרך כלל זה מצליח. אם לא - לא קרה כלום, יש עוד הרבה דרכים להנות מסקס, אז מפסיקים ומנסים משהו אחר.

goldyboy

New member
מדריך

אומר לה מה אני ואיך אוהב, אבל זה גם תלוי בבחורה. יש כאלה שרוצות ללמוד, ויש כאלה שחושבות שהן יודעות ולמרות שאתה מסביר להן, הן ממשיכות לעשות אותו דבר. מכאלה אני מתייאש.

THE ZX

New member
עושים לה "רי לוקיישן" ....

וכמה שיותר רחוק יותר בטוח ....

מדריכים, אבל...

אם הוא לא מקשיב, עצרי אותו באמצע ואמרי לו בצורה הכי פשוטה ומובנת שיש: "אם אתה רוצה שאני אהנה, תקשיב לי ולמה שאני אוהבת, זה לא אומר שאתה לא טוב, להפך, מי שמקשיב הוא טוב יותר מכיוון שהוא מספק את הצרכים של הצד השני". אם גם זה לא עובד, מוותרים

ועוד משהו../images/Emo26.gif

שאלה ממש טובה
אני בטוחה שכולנו נתקלנו במצב כזה לפחות פעם אחת (אם לא יותר)

חופ שיה

New member
פעם אחת !!!????

תנסי אולי עשרות פעמים
, זו אחת הסיבות שלקבל מין אוראלי לא עושה לי את זה, וואלה יש דברים טובים יותר.

אני לא מסכימה..

נכון, יש טוב יותר ממין אוראלי, אבל..אם הוא מבוצע נכון, ויש כימיה, הוא מדהים (בעיקר בתוך מערכת יחסים, אהבה משפרת הכל
), לא תסכימי איתי?

חופ שיה

New member
ממממממממממ..........

אממממממממ............... אם יש אהבה לרוב הכל נהיה ורוד יותר וכמעט כל מגע הוא פיצוצים, מה גם שיש זמן ורצון (מבחינתי ומבחינתו) לעשות את זה טוב יותר, בעצם הכי טוב שיש.
אבל במערכות יחסים קצרות או בזיונים מזדמנים אני נאלצת לא להסכים אתך , מי שאין לו את זה, אין לו את זה , צריך הרבה עבודה בשביל להביא אותו להיות טוב עד כדי כך שזה מוציא לי את החשק. ZX - גם אלה שמתים על זה לא בהרכח יודעים את העבודה, פגשתי כאלה שמתים על זה שמרוב שזה עושה להם את זה הם שוכחים לבדוק שגם הבחורה נהנת, תאמין לי אאתה לא יודע בכמה טיפוסים נתקלתי , אתם מאוד מגוונים , בדיוק כמו שאנחנו.

THE ZX

New member
בחייך ....

אם גבר יודע ואוהב למצוץ ......אז זה שוס תרבותי ...

יש הרבה שאוהבים (הכרתי הרבה),

ומעטים שטובים
אבל עם תרגול והדרכה אפשר להפוך אסונות ל

THE ZX

New member
רשמתי ....

יודע ואוהב ...... לדעת לבד זה לא מספיק ולאהוב לבד זה גם לא מספיק זה שילוב של ה 2 כמה זה הרבה ....
דברי איתי במיספרים ילדונת

מספרים? רצות לי תמונות בראש../images/Emo68.gif

אני מרגישה כמו בסוכנות דוגמנים (not!)
אני חושבת שאחד מתוך שלושה אוהב לתת מין אוראלי, אבל אל תקח אותי במילה

למעלה