איך מתמודדים עם המתח ???.

liat555

New member
איך מתמודדים עם המתח ???.

המתח הזה בין בדיקה לבדיקה. אני בשבוע 9 אחרי שבשבוע 6 וגם 7 עשיתי אולטרסאונד שהראה עובר יפה עם דופק . מאחר ועברתי הריון אחד שלא התפתחובעקבותו גרידה. אני חיה בפחד תמידי. הבטן נפוחה , הבחילות ניגמרו , נשאר רק טעם מגעיל בפה ונחיתה במיטה מעולפת בשעה 21:00 ( לא רואה את בעלי בכלל) יש לי ילד בן 4 ולולא הוא היתי במיטה כל הזמן. אבל הפחד הזה שמע פתאום זה יגמר ובאולארסאונד הבא לא יראו דופק יותר ( חס וחלילה טפו טפו טפו
) הורג אותי. אני לא מדברת על זה עם בעלי , כי גם הוא לחוץ נורא. מה עושים בנות אני משתגעת. ביקשתי מהרופא שלי שאני יבוא אליו כל שבועים ולא כל 4 שבועות והוא הסכיםץ

liat555

אני מצטערת לשמוע על האובדן שחוויתם בהריון הקודם, תחושות המתח והפחד הן מובנות וטבעיות ואי אפשר לגרום להם להפסיק, אך יש כמה דברים שאת יכולה לעשות כדי להקל על המצב,למשל את יכולה ללמוד לעשות הרפיה, לצאת בערב עם בעלך או לבד להליכה קצרה,אם מתאפשר לעשות את זה בחוף הים, אז אפילו יותר טוב. לי זה מאוד עוזר "לנקות" את הראש מדאגות וטרדות. ועוד דבר שטוב לדעת המוח שלנו לא יכול להיות עסוק כל היום עם פחד ומתח, נסי להתמקד עם כל תשומת הלב כאשר את עושה דברים אחרים, כאשר את מטפלת בבן שלך, או עסוקה בעבודה או בבית. כך לא תהיי מוטרדת כל היום עם מחשבות על מה יהיה. מאחלת לך המשך הריון מוצלח קרולין

למעלה