איך מתחילים עם בחורה שלא מכירים בכלל ?

איך מתחילים עם בחורה שלא מכירים בכלל ?

למשל אני נוסע כמה פעמים באוטובוס בשבוע ולפעמים אני רואה מישהי שמוצאת חן בעיני , אבל איך מתחילים ? איך ניגשים ? איך ניגשים לבחורה שסתם ראיתם עכשיו ברחוב ומתחילים איתה ? זה די מפחיד ומרתיע לגשת למישהי שלא מכירים - לך תדע אם היא תעשה לך פרצוף או לא יודע מה .

בר

New member
הרעיון הכי טוב הוא הכנות והישירות !

בכל מקום בו תימצא ותהיה מישהי שמצאה חן בעיניך,הכי פשוט והכי טוב זה לגשת אליה בנימוס,להציג את עצמך,לבקש לדעת אם המקום לצידה פנוי ולאחר מכן לשאול לשמה ומשם השיחה זורמת לכאן או לשם. בכמה פעמים שאני ניסיתי את הדרך הזו,נתקלתי בחיוכים. בהצלחה

Mozzarella

New member
עשיתי את זה אתמול

כלומר התחלתי עם בחור שראיתי באוטובוס, ונתתי לו פתק עם מספר הטלפון שלי ובו כתבתי שמצא חן בעיני ושאשמח לצאת. אבל אני לא יודעת אם זה כזה טוב, וגם לא יודעת אם הוא יתקשר, אם הוא תפוס, אם הוא בכלל קרוב לגילי וכו'...

בר

New member
האמת שזה מסוג השיטות ש...

"הולכים על עיוור". כלומר את לא יודעת מה יחכה לך שם,לכן עדיף היה להציג את עצמך ולהכיר אותו ואז לקבל מעט רקע ולהחליט לאחר מכן. מצב כזה בו את מעבירה פתק "אנונימי" לבחור באוטובוס,יכול להביא לך אחד מניאק שינצל מצב ביודעו כי הוא מצא חן בעינייך ואז להוביל אותך כברת דרך אל מבוקשו ולאחר מכן להתעלם ממך. עדיף תמיד לקבל מעט רקע בטרם החלטה שכזו... אבל לא משנה,לא כולם מניאקים ונתנחם בכך

למעלה