איך מתבצע עריכת הודעה בתפוז?
ירון מקשקש Well-known member מנהל 6/2/17 #1 בצד שמאל של התפריט למטה כל עוד אפשר לערוך כאמור עד 15 דקות משליחת המקור
י יהונתן טבת New member 6/2/17 #1 רשמתי תודה וחיפשתי את 'עריכה' ובכן, מצאתי זאת שמאל למטה אבל לחיצה עליו לא הפנתה אותי לטקסט שכתבתי אלא לרשימת אתרים לא קשורים. מה אני לא עושה נכון?
רשמתי תודה וחיפשתי את 'עריכה' ובכן, מצאתי זאת שמאל למטה אבל לחיצה עליו לא הפנתה אותי לטקסט שכתבתי אלא לרשימת אתרים לא קשורים. מה אני לא עושה נכון?
ירון מקשקש Well-known member מנהל 6/2/17 #1 תראה.. אם אתה לוחץ על העריכה שלי,אמורה להיות עריכה של הטקסט של ההודעה
ירון מקשקש Well-known member מנהל 6/2/17 #1 לאן הלכת? עריכה יש שאתה כותב הודעה , מפרסם אותה ורוצה לשנות משהו אחרי..פותח את ההודעה שלך ובתפריט למטה יש בצד שמאל עריכה. רק כך עושים עריכה להודעה ,קודם שתהיה הודעה התנאי השני שזה יהיה בטוח זמן של 15 דקות מרגע שליחת ההודעה.
לאן הלכת? עריכה יש שאתה כותב הודעה , מפרסם אותה ורוצה לשנות משהו אחרי..פותח את ההודעה שלך ובתפריט למטה יש בצד שמאל עריכה. רק כך עושים עריכה להודעה ,קודם שתהיה הודעה התנאי השני שזה יהיה בטוח זמן של 15 דקות מרגע שליחת ההודעה.
מיכאל אבידן Member מנהל 6/2/17 #1 ה- 15 דקות התכווצו לכדי 10-11 . . . אבל זה אמור להספיק למי שבודק את הודעתו ומחליט לתקן/לערוך את הנדרש...
ה- 15 דקות התכווצו לכדי 10-11 . . . אבל זה אמור להספיק למי שבודק את הודעתו ומחליט לתקן/לערוך את הנדרש...