איך משנים מחשבות שליליות בראש

rif125

New member
איך משנים מחשבות שליליות בראש

שלום, אני חדשה בפורום הזה, אני בת 39 אחרי 3 לידות ושוקלת כרגע 86 קילו עשיתי בחיי מספר דיאטות מסודרות בעיקר במסגרת שומרי משקל, אבל אני לא מצליחה להפנים שאני צריכה להרזות, שאני צריכה לבדוק מה שאני מכניסה לפה ולא לאכול מה שבא לי, השבוע אני מתחילה במסגרת מכון הכושר שאני מתאמנת בו (בעיקר פילאטיס) דיאטה עם בעלת המכון, היא הבהירה לי שהיא תשב איתי ותבנה איתי תפריט שמתאים לי, אך לא בא לי לעשות דיאטה, אני יודעת שאני צריכה להרזות לפחות 10 קילו, אבל אני לא מצליחה לשנות את הראש לי בקשר לאוכל, יש לכם עצות עבורי אשמח לכל עצה שתעזור. תודה.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אין פתרונות קסם, אבל את זה ברור לי שהבנת כבר
אני מזמינה אותך לקרוא קצת ברחבי הפורום שלנו. תתחילי עם המאמר למתחילים שיש בו קישורים מעניינים למאמרי הפורום, קישוריו ואתרים נוספים. תציצי גם בהודעה של המנהלת ולך, ספציפית, אני מציעה לעיין ביסודיות בקישורי הפורום ובמיוחד בשרשורים המהותיים. את תראי שאנחנו כבר הבננו שדיאטות הן מתכון בטוח לעליה במשקל ואיבוד המצב רוח והכי חשוב שהבננו שהדרך היא דרך שינוי אורח החיים ולא נקיטת "שיטה". הרבה שאלות את צריכה לברר בינך לבין עצמך לפני שתעלי על "שביל הזהב" שלך. למה את צריכה לרזות? למה את רוצה לרזות? למה את בוחרת להיות שמנה? למה את מפחדת להצליח? למה את מפחדת להכשל? אולי בכל שטיפת המוח שהסביבה עושה לנו, בכלל את לא רוצה ולא צריכה ולא טוב לך להיות יותר רזה ממה שאת עכשיו... חשבת על זה? או שכמו כולנו את מקשרת אוטומטית משקל עודף עם כשלון? נסי להבין מה מניע אותך ומה מתוך זה באמת את רוצה שיניע אותך... בקיצור, יפה שהגעת לתובנה שהראש מניע אותך. כי ברור שזו לא הקיבה... עכשיו נסי להבין את עצמך וזו תחילתו של מסע נפלא אל עבר מה שאת באמת רוצה... בהצלחה

rif125

New member
קודם כל תודה על התגובה

אשמח עם תכתבי לי לינקים וקישורים למידע שיש בפורום הזה על שינוי חשיבה לגבי אוכל, דבר שני לגבי השאלות ששאלת, אני לא מפחדת להרזות, אני האדם האחרון שמפחד מכישלון, אני פשוט רואה את עצמי אדם לא שמן, למרות שהמשקל מראה אחרת, אני חייבת להרזות כדי לא להגיע למצב שבו אקבל את מחלת הסוכרת שעוברת בתורשה במשפחתי, היא כבר עושה לי סימנים על ידי זה שאני מקבלת המון נפילות סוכר, וזה יכול להיות אחרי שאכלתי פרוסה עם שוקלד עם כוס קפה ויצאתי לשעה צעידה מהירה ואז הסוכר נופל לי ואני מגיעה ל-65 סוכר בדם כשהנורמלי הוא בין 80 ל-110 דרך אגב עשיתי בדיקות לגילוי סוכרת סמויה ואין לי סכרת, אני לא יודעת איך יורדים מכמויות גדולות של אוכל לכמויות קטנות.

אלוניס

New member
הלינקים קיימים ושמישים

כל מה שצריך זה זמן ופשוט להיכנס לקרוא. אפשר להתחיל לשוטט בטאגליינס או לבחור בשיטוט במאמרים או בשרשורי הפורום המהותיים. לבקש לינקים זה לבקש קישור לכל הפורום הזה. ואגב שינוי החשיבה הוא לגבי עצמך. כשמובנות לנו יותר הסיבות לדרך שבה אנו חיים יש יותר יכולת לעדכן גישה כלפי האוכל בחיינו, האנשים שבחיינו ועוד תחומים. אני גם הגעתי להכרה שאני צריכה תמיכה כשהייתי על סף סכרת. היה לי הרבה קולסטרול בדם ועוד דברים. מאחר שכבר ברורים לך הערכים אני מבינה שהיית אצל רופא. הצעד הבא הוא להתעקש על דיאטנית. זה נחוץ כדי לקבל תמיכה ראשונית וכמה רעיונות מנחים. בכל מקרה מדובר על רכישת הרגלים חדשים. זה לוקח זמן. הכי חשוב - להתחיל. ממליצה לך גם לקרוא את מה שנכתב בפורום בשלושת הימים האחרונים. שיהיה בהצלחה.

תציצי למעלה בסרגל הכחול../images/Emo218.gif|

יש כמה קטגוריות שהקלקה עליהן תתן לך גישה לעוד תת קטגוריות. חוץ מזה, המאמר למתחילים שבראש העמוד, מלא קישורים והוא כמו המבוא של הפורום. שיהיה בהצלחה

אנילה1

New member
הפחד הכי גדול מדיאטה שלא יהיה מה

לאכול. תמיד התפריט נראה מסכן כזה, בעיני בכל אופן. יש דיאטות שלא דורשות הגבלת כמויות. כשאין הגבלת כמויות אין מחשבות שליליות. אוכלים כמה שרוצים מתי שרוצים. ההגבלה היא רק על סוגי מזון. אם תרצי עוד פרטים תשלחי לי מסר.

למעלה