איך משכנעים

Lifes Music

New member
איך משכנעים

את ההורים ללכת להופעה בניצנים?!?!? רוק עצמאות זה היה קל כי הרוב שם היו בגיל שלי, אבל ניצנים זה כל הגילאים ויש שם הרבה סמים(ככה הם טוענים) ואני מת ללכת!

לירון181

New member
אממ סתם עברתי פה.. קראתי

קח תשובה- תגיד להם: כמו שיש בהופעה הזאת סמים, יש בכל פינה במדינה הזאת סמים.. ואם היית רוצה להשתמש היית עושה את זה כבר ממזמן... ושאם תרצה תעשה את זה.. אבל אתה ממש ממש לא רוצה.. ולא מתכנן את זה... שבסך הכל אתה רוצה ללכת עם חברים\חברות להופעה, להנות קצת ממוזיקה, צחוקים וכאלה.... וזהו... שלא יגזימו ושיבינו שאתה ילד ורוצה להנות מהחייםםם.....

ממ..

אני בדרך כלל מעצבנת אותם בערך כל יום פרצופים עצובים יכולים לעזור.. וחיבוקים והתחנפויות!!

מאובטח, אתה עם חברים,

סמים זה לא משהו שאתה מתקרב אליו וזהו. כל השטויות האלה, כושר שיכנוע ולא אמורה להיות לך בעיה.

תקשיב.

אז תגיד שאתה לא תקח את זה, ואין להם מה לדאוג כי אתה ילד גדול בן כמה אתה? ואתה הולך עם חברים.

ZBlaster

New member
יש שם הרבה סמים

ויהיה לך מאוד קשה לשכנע אותם. אתה יכול רק לנדנד אותם.. הדבר היחיד שאני חושב זה להגיד שאתה נוסע עם חבר שלך שהם מכירים וסומכים עליו. חוץ מזה אתה יכול להגיד להם שסמים יש בכל מקום ואם היית משתמש אז לא היית צריך לנסוע בשביל זה לחוף ניצנים... ( אם הם ישאלו מאיפה אתה יודע - אז תגיד להם שמישהו אמר לך להגיד את זה להם בשביל שיתנו לך ליסוע ) Z-Blaster

למעלה