איך משכנעים בתולה לעשות אנאלי?

ironman

New member
איך משכנעים בתולה לעשות אנאלי?

לי זה נראה מאוד נכון , כיוון שהיא רוצה להישאר בתולה אז כאילו מה הקטע שלה , אני יודע שזה בהתחלה טיפה כואב אבל מנסיון קודם הנשים שהייתי איתם היו פשוט משפריצות מרוב שמחה , עכשיו זה טיפה שונה כי היא בתולה , אולי תוכלו לעזור לי , אחרי הכל , זה רק מין , לא ?

גולן בן

New member
קודם כל אומרים לה......

"בואי זה לא יכאב אז לא זריקה" סתםםםםם לפני שאני עונה ברצינות ראבאק מה יש לך מבתולה אחי בתולות זה כבר לא IN ולעינינו עם בכל זאת החלטת להישאר עם בתולה למרות שזה OUT אתה צריך לקנות תכשיר שנקרא KY אפשר להשיג בכל סופר פארם או בית מרקחת זהו בעצם מעין גריז על בסיס מים כך שאתה יכול להשתמש בקונדום ללא חשש שהוא יקרע. נוזל זה עושה את ההחדרה לפחות תראומטית עבור הבחורה (נראה אותך מקבל שם זין) נכון שברגע שהמקום מתרחב זוהי הרגשה נפלאה והרבה בנות שאני מכיר פשוט מתות על זה (כן בנות לא לעקם את הפרצוף) יש איפה שהוא אל תשאל אותי בדיוק מעין אזור שהוא מאוד מגרה דרל אגב גם לבנים יש את אותו אזור הכי חשוב בעדינות ולאט לאט אף פעם לא להכריח

גולן בן

New member
קודם כל אומרים לה......

"בואי זה לא יכאב אז לא זריקה" סתםםםםם לפני שאני עונה ברצינות ראבאק מה יש לך מבתולה אחי בתולות זה כבר לא IN ולעינינו עם בכל זאת החלטת להישאר עם בתולה למרות שזה OUT אתה צריך לקנות תכשיר שנקרא KY אפשר להשיג בכל סופר פארם או בית מרקחת זהו בעצם מעין גריז על בסיס מים כך שאתה יכול להשתמש בקונדום ללא חשש שהוא יקרע. נוזל זה עושה את ההחדרה לפחות תראומטית עבור הבחורה (נראה אותך מקבל שם זין) נכון שברגע שהמקום מתרחב זוהי הרגשה נפלאה והרבה בנות שאני מכיר פשוט מתות על זה (כן בנות לא לעקם את הפרצוף) יש איפה שהוא אל תשאל אותי בדיוק מעין אזור שהוא מאוד מגרה דרל אגב גם לבנים יש את אותו אזור הכי חשוב בעדינות ולאט לאט אף פעם לא להכריח בסוף היא תסכים (תלוי כמה עקשן תיהיה)

ironman

New member
הקטע עם הky מוכר , אני מעדיף שמן

הקטע עם הky מוכר , אני מעדיף שמן תינוקות ג´ונסון (מומלץ) אבל עדיין תודה על העצה למרות שציפתי לתגובה מהכיוון הנשי .... אני ימשיך לדבר אתה על הנושא ונקווה שזו לא תהייה עוד "שיחה מהתחת" :) אם אתה מבין מה אני מתכוון ...

למעלה