איך משיגים אטרקציות בזול? קבלו טיפ

רותי ע

New member
איך משיגים אטרקציות בזול? קבלו טיפ

אנחנו לא משפחה של להיות במקום אחד יום שלם. אחרי שעות ספורות אנחנו מבינים את הפרנציפ. מה גם שבשעות החמות לא אוהבים להיות בחוץ. ומצאתי פטנט - בהרבה מקומות יש תעריפים זולים לשעות שלפני הסגירה. למשל מימדיון, למשל גבעת ברנר, למשל ג'אמפו בנגבה. ובטוח יש עוד. מחירים שיכולים להיות חצי מהמחיר המלא או פחות. אז ההמלצה שלי, להרים טלפון מראש ולבדוק אם יש להם מחירי רגע אחרון. בילוי מהנה

ה דרומי

New member
האם שווה לתיבש בבית כול היום

נגיד שבת למשל רק בשביל לחסוך כמה שקלים? אני מעדיף לשלם ושילמתי יותר בשביל לצאת מוקדם ולהנות יותר. נכון שאני X ילד אבל לפחות הרווחתי זמן איכות . ביחד.

רותי ע

New member
אנחנו מעדיפים לא

להיות בחוץ בשעות הלוהטות. וכמה שקלים זה כמה עשרות...

מוזיאון ישראל מומלץ ביותר

ימים שלישי וחמישי אחה"צ חינם לילדים. יש תערוכת לחם מצוינת עם הפעלות מרתקות. גם דגם בית שני עבר לשם והוא מאד יפה. באולמות יש מזגנים טובים ואפשר לנוח שם.

פארק לכיש אשדוד ופארק אתגרים מומלץ

על גדת נחל לכיש, הוכשר פארק נהדר. יש בו טיילת באורך של ק"מ בערך, שאפשר לטייל בה עם כגלת תינוקות. יש בטיילת מדשאה, ספסלים שמשקיפים על הנחל ופינות משחק. ליד הטיילת הוקם גן חיות קטן עם הרבה אנטילופות. בקצה המזרחי של הפארק הוקם פארק אתגרים עם אומגה, קיר טיפוס וגם מתקני מים שונים, מותאמים לכל גיל.גם פינות ליטוף ורכיבה על בע"ח המון צל, דשא ומזנון קטן נילוים לנ"ל. עולה 40 ש"ח לפני הנחות. באוגוסט הפארק יהיה פתוח עד 7 בערב. הייתי שם היום עם ילדים אוטיסטים. אם זה התאים להם, זה מתאים לכל אחד. המלצה שלי - רוצו לבלות שם.

שי ז.

New member
ולמי שרוצה להגיע רק לפארק אתגרים

ניתן להגיע מהצד השני ולחנות קרוב אליו.

הגישה הכי קלה משדרות הרצל

למי שאינו מאשדוד: שדרות הרצל מתחילים מהרמזור שליד ממגורות דגון/ליד תחנת תידלוק סדש, בדרך לנמל. במרזור הזה פונים שמאלה לכוון דרום מערב ונכנסים לכוון חוות הסוסים. כאן מחנים ונכנסים מהשער האחורי.

רותי ע

New member
לצערי הפארק לא כל כך נהדר

הקימו משהו יפה אבל לא מתחזקים אותו כמו שצריך. במיוחד לא את החלק המערבי.

למעלה