איך מקימים רדיו אינטרנט?

hamordim

New member
אף אחד לא עונה לי! נו...

משהוא יודע? איך מקימים תחנת רדיו אינטרנט!

fromm

New member
שידורי רדיו/וידאו ברשת ../images/Emo124.gif

מראש שתדע: שידורים כאלה בדרך כלל צורכים רוחס פס/תעבורה ושטחי אחסון גדולים יחסית. מה זה אומר? עלות של מאות $ לפחות ולפעמים גם אלפי $ לחודש. קראת עד לפה ואתה ממשיך? OK.... 1. אתה צריך לבחור איזו טכנולוגית שידור אתה רוצה לתמוך: א. REAL AUDIO, של REAL MEDIA. ב. MICROSOFT MEDIA, של ... MICROSOFT. ג. QUICK TIME של APPLE. ד. כולם או חלקם יחדיו. 2. עכשיו תבחר שיטת שידור: א. STREAMING חי (LIVE) עם 24 שעות ביממה. - כמה ערוצים? - מה רוחב ה- STREAM? אולי 8BIT ואולי 16BIT? ב. ON DEMMAND (לא 24 שעות ביממה אלא רק לפי דרישה) 3. נשאר לך לבחור שרת: א. חברות שמתמחות בשידורים כאלה - מאוד מאוד יקר. ב. שרת ייעודי משלך למטרת שידורי STREAMING - זה יותר זול אבל אתה חייב לדעת: - איך להתקין CODEC לכל סוג טכנולוגיה. - להמיר בעצמך את הסרטים לפורמת המתאים ל- CODEC. 4. בניית אתר להזמנת/בחירת שירים/ערוצים. זהו, על קצה המזלג. מצטער לאכזב אותך אם חשבת שיש דבר כזה בחינם (שידור תכנים משלך בחינם) או בעלות נמוכה.

woowoo

New member
צריך להוריד

shoutcast ניסיתי פעם ולא יודע למה לא הצליח לי, ואני כבר לא זוכר את האתר.....

ReBeLdE wEy

New member
אני יודעת אבל.....

זה ממש פשוט כאילו זה מן רדיו שאתה יכול לשים שם שירים ואם יש לך מיקרופון אז גם לדבר (אמרו לי) אבל זה נתקע לגולשים כל הזמן ולא יודעת...שלא יגידו לי שוב שזה דפוק...זה גם בחינם ולא צריך שום איכסון... יש לי אחד כזה.... אתה רוצה ת´כתובת ותנסה או שהאתר שלך ממש מוצלח ואתה רוצה משהו טוב? (אני לא בטוחה שיש לי ת´כתובת אז אני אחפש)

למעלה