איך מצרפים url לקבץ swf (בנר לאתר)

shapo66

New member
איך מצרפים url לקבץ swf (בנר לאתר)

בניתי בנר(פירסומת) לאתר ואני צריך להכניס אותו לאתר www.miaada.co.il שמי שלוחץ על הבנר(סירטון פלאש קטן) יגיע לאתר שלי איך אפשר לעסות את זה???? תודה אבי icq 68759566

lahat

New member
פשוט מאוד...

תיצור סמל חדש מסוג כפתור, בעריכה שלו תעשה את כל הפריימים ריקים חוץ מהאחרון (hit) שם סמן את הגודל של הבאנר והצב אותו בשכבה כלשהי על הבאנר כך שהשטח של הפריים hit יחסה את כל השטח של הבאנר, תן לכפתור את הפקודה get url עם הלינק לאתר שלך. מקווה שהבנת...

shapo66

New member
עוד עזרה..

עשיתי את הסימבול כפתור - כרקע על כל גודל הבאנר ב-hit עם עכבר ימני נתתי לו אופציה linkage ונתתי כתובת האתר אותו אני רוצה. ו...זה לא עובד! למה?! מה לא בסדר? אגב, יש לי את הסמן(היד) שאומר שיש שם משהו-איזה לינק-אבל לא קורה כלום אחרי הלחיצה. אני מצרפת את הבאנר המדובר-אולי זה יעזור?

הצצתי

וראיתי שבקובץ שצרפת אין כל כפתור קישור. אז שמתי כפתור עם קישור ל YAHOO תשני אותו לכתובת כרצונך.

shapo66

New member
המון תודה!! אבל...

זאת בדיוק הבעיה שלי - אני לא יודעת איך לשנות את הכתובת. אני לא יודעת א י ך ליצור את הקישור מהכפתור. איזה פקודות? איפה אני מוצאת אותן בפלאש 5? מקווה שאני לא מסבכת אותך מדי. תודה רבה מראש. יש לך icq? המספר שלי: 68759566

יש שם כפתור נסתר

ששמתי בשכבה logo2 תכנסי לשם ובצעי הסתר לכל השכבות האחרות ואז תראי אותו בתכלת מכסה את כל שולחן העבודה. שימי את העכבר עליו ולחצי לחצן ימני ושם ACTIONS ותראי את הקישור. אלו דברים בסיסיים בפלאש. האנימציה של הנקניקים - את עשית?

shapo66

New member
אופק, היי!

ובכן.. מאז ש"דיברנו" בפעם הראשונה קיבלתי ע ו ד עזרה וכרגע הבאנר נמצא באתר. אבל כמובן שזה לא הסוף.. הכל טוב ויפה - הוא עולה באתר, יש קישור לאן שרציתי, א ב ל הוא רץ רק פעם אחת ואז נעצר. (אגב, אצלי הוא רץ ב loop אבל באתר לא!) אז מה שעשיתי עכשיו זה שבפריים האחרון נתתי בפריים אקשן:(goto and play (1 האם זה נכון? עכשיו זה אמור לעבוד?! חוץ מזה, את האנימציה אכן עשיתי. אני יודעת שהשאלות שלי בסיסיות ביותר וזה נובע מכך שלמדתי לפני יותר משנה את הפלאש 4 ומאז עשיתי רק כמה תרגילים. עכשיו אחרי הרבה זמן החלטתי שזה לא עסק ושאני חייבת להתחיל להשתמש בפלאש אחרת אני אשכח הכל (מה שהתברר כנכון!!...) ועם הפלאש 5 אני בכלל מסתבכת. ולכן, עכשיו כשאני צריכה את זה בזמן אמת אני נתקלת בבעיות הקטנות והמעצבנות (בשבילי הן גדולות ומעצבנות) בקיצור, בעזרת הרבה עזרה מחברים, אני מקווה לעבור את המשבר הנוכחי ולשאול בעתיד שאלות יותר מתוחכמות. אבל - שלב שלב. אגב, אם זה יעזור, אתה יכול לראות את הבעייה בזמן אמיתי באתר: www.misaada.co.il

למעלה