איך מסתדרים עם הבעיה גם להיות הומו

rulg

New member
איך מסתדרים עם הבעיה גם להיות הומו

אני לא מצליח להבין איך ה´ ברא אותי הומו ואוסר עלי לעשות דברים כאלה אם יש לכם תשובה אני אשמח אם תכתבו לי תודה

DJNYC

New member
שאלה שרבים שואלים.

לאחרונה יצא סרט שנקרא "לפניך ברעדה" שמדבר על גייז בקהילה החרדית, על מה שהם עוברים, על העצות שהם מקבלים מהרבנים, על הדיכוי, על הכאב, על הנידוי. אתה תצטרך לגלות לבד מה "אסור" לך לעשות באמת... הסרט מציג עכשיו בישראל, ואם תרצה אפשר לברר איפה. אגב, לכל מי שמעונין, זה סרט שעלול לעניין אתכם. זה סרט תיעודי שצולם בארה"ב ובישראל עם דעות של רבנים, חוזרים בשאלה, וגייז חרדים.

rulg

New member
ראיתי את הסרט

מה לעשות שרק בארה"ב יש פתיחות ולא פה אני כבר מתעסק עם זה יותר מידי זמן וכבר נמאס לי לחיות והסרט אפילו רק חידד את הבעיה שלי אבל בכל אופן תודה על התגובה

giingiit

New member
ה´ לא ברא אותך עם בעיה

שאינך יכול להתמודד איתה. השאלה היא רק עד כמה אתה רוצה להתמודד עם הבעיה לדעתי. אם בחיים הכל היה קורה בקלות, לא היתה בזה עבודה ששכר בצידה. להיות בעל נטיות הומוסקסואליות בלי יכולת לממשן זה אחד הניסיונות הקשים ביותר אני מניחה, שניתן לאדם אבל יש כאלו שמצליחים להתמודד. תלוי לדעתי בביטחון שאדם נותן בה´ ואמון בכך שאין דבר שקורה סתם ולכל ניסיון יש סיבה וזה משהו שהוא צריך לעבור על מנת לתקן פגם כלשהו. זו דעתי בכל אופן אני מתארת לעצמי שזה ניסיון קשה ביותר. בהצלחה בכל אופן וישר כוח בברכה תמנה

rulg

New member
תודה על התגובה

אני מודה לך על ההתיחסות אך בכל זאת אין זה פשוט כלל וכלל להלך עם כזה דבר גדול לבד מה גם שלא ניתן לשתף בו אנשים קרובים אלי כמו למשל הורים אחים וכ"ו שלא תדעי בחיים צער שכזה כי אני כבר מאסתי בחיים וטוב מותי מחיי תודה בכל אופן

giingiit

New member
למאוס בחיים זו לא הדרך אני חושבת

כמה שלא גדול המשא, הכל תמיד לטובה ויכל להיות הרבה יותר גרוע. יש אנשים שחיים כל חייהם משותקים מהצוואר ומטה והם לא יכולים לעשות למען עצמם כלום. תלויים באחרים עם מוח שמתפקד כמו אצל כל אחד אחר. כל אחד ומנת הצרות שלו. השאלה היא איך מסתכלים על זה. אם מסתכלים על זה שדבר רע, או מסתכלים על זה כהזדמנות לתקן. מה יגידו נשים עגונות שלא יכולות להתחתן במשך עשרות שנים? גם הן לא זוכות לממש תאוות פיזיות, אז מה, הן מתאבדות? הכל שאלה של ביטחון בה´ לדעתי. בהצלחה
בברכה תמנה

bily

New member
הוספה

הקב"ה לא נותן לאדם ניסיון שהוא לא יכול לעמוד בו!

בקשר לשאלה שלך

איך להסתדר עם להיות הומו. אלוהים נתן לך בחירה חופשית, הוא יודע מה יהיה אבל הוא לא קובע מה א-ת-ה תעשה. אתה אחראי על עצמך, אלוהים לא הכתיב לך מה לעשות בחיים. קח לדוגמה משהו שאתה עושה בחיי יום יום- אתה זה שמחליט לאכול כשר או לא להיות צנוע או לא. אלוהים ברא אותך וכל אדם אחר עם תפקיד וברור שגם נסיונות, השאלה אם אתה יודע לנצל את הבחירה חופשית שלך בדרך טובה. הסיבה שאלוהים אוסר על זה- בגלל "פרו ורבו" אלוהים רוצה שנתרבה שיהיו הרבה מאיתנו, ואם אתה הומו אין דרך "לעשות ילדים"..

למעלה