איך מסתדרים בחיי הנישואין ללא מריבות :

ויוי 25

Well-known member
איך מסתדרים בחיי הנישואין ללא מריבות :
הכלה המיועדת שואלת את בן הזוג שלה : מהו הדבר שנחשב עבורך הכי המטריד שעלול להיות לאחר הנישואין?
משיב הגבר לאהובתו: מריבות יקירתי - זהו הדבר הכי מטריד אותי ושהכי יפריע לי בחיים.
אם כך ,משיבה הבחורה - אתה יכול להסיר דאגה מלבך כי לנו זה לא יקרה ,מכיוון שתשרור בביתנו רק שמחה !
ואיך בדיוק זה יקרה? שואל הבחור.
אז ככה: יש לי רשימת שאלות ולפי התשובות נוכל ליצור חיי -הרמוניה ונזכה לחיים טובים יחדיו.
טוב משיב הבחור ,אני מוכן כבר ברגע זה להשיב לכול שאלה בכדי להגשים את החלום לחיי שמחה ללא מריבות.
בסדר השיבה הבחורה :
אתחיל בשאלה הראשונה ,ואולי היא תהיה גם האחרונה: עליך להשיב בנושא ניהול הבית אשר בו נחיה במשותף:
תציין בבקשה מטלות שבהם תסכים לשתף פעולה בבית - ומאיזה מטלות תסתייג לחלוטין:
ומיד הגישה לו הבחורה רשימה לבחירתו בנושא ניקיון הדירה המשותפת :
אלה רשימת המטלות :
שטיפת הכלים לאחר הארוחות, ופינוי האשפה,
הפעלת מכונת-הכביסה ותליית הבגדים לייבוש.
שטיפת הרצפות בדירה.
ניקוי חדר הרחצה מדי-יום כולל אמבטיה וכיור.
עריכת קניות בכול סוף-השבוע .
עזרה בחיתוך הדגים, ניקוי העוף וקילוף -ירקות .
ניגוב אבק מהמדפים- כולל השידות והמחשב מידי יום. ואחת לחודש ניקוי המקרר ,ניקוי התריסים והחלונות.
לאחר שהבחור קרא את רשימת כול המטלות הוא שאל:
ואיזה מטלות אהובתי את הכי מעדיפה לבצע מכול אלה שברשימה?
השיבה הבחורה:
יקירי כול התשובות לשאלתך זו -הרי כבר מופיעות בין השורות שברשימה:
כלומר, כשאתה תסיים -לשטוף- כלים אני אהיה לצדך בכדי לנגב היטב את שלוליות המים שיתיזו על השייש –
ועל דלתות הארון שמתחתיו .
בנוסף, לפני שטיפת הרצפות בדירה אני אטאטא היטב כול פינה בדירה וזה יקצר לך את זמן העבודה אהובי,
- ולאחר שתסיים עם הכביסה -אני כמובן אייבש היטב את תוף ודלת המכונה שנותרו רטובים - בכדי שלא יחלידו ,
ובסוף כול שבוע לאחר שתערוך קניות, אני אסדר את המצרכים במדפי-המזווה ובמקרר,וכך הכול יהיה מסודר ונגיש לשימוש.
ולאחר שתסיים את עזרתך בחיתוך הדגים, העוף והירקות,
אני מיד אדאג להכין לך מהם סעודת-מלכים.
כעת בוודאי הכול ברור לך אהובי, ויותר אין בלבך מקום לדאגה, כי אצלי הרי אתה תמיד תהיה שבע ומאושר , והאהבה תמיד תשרור בינינו לעולם -
ובסיום כול המטלות אני אקפל את הכביסה ואסדר אותה בארון ,כך שממילא לא יישאר לנו זמן למריבות ...

נערך לאחרונה ב:
למעלה