איך מזהים אם יש פוטנציאל?

nadavnaaman

New member
איך מזהים אם יש פוטנציאל?

השאלה מיועדת לשני המינים כמובן, נכתבה בלשון זכר מטעמי נוחות.
שותה לי קפה, מביט בה, היא מביטה בי, חיוך קטן והיא מחייכת חזרה.
מבחין שיש לה טבעת נישואין על האצבע, בהנחה שזה נכון וזאת טבעת נישואין, מהם הסימנים לזה שהיא מוכנה ללכת על זה? לבגוד בבעלה ולקיים מערכת יחסים מקבילית...
יש סימני זיהוי מובהקים או שפשוט צריך להמר?

danizone

New member
כעיקרון צריך להמר...

שהייתי עובד במשרד הייתה את שיטת ה"מטבח".
בצהריים של הנשואות החטובות או הרוצות להיות חטובות חותכות סלט, אתה מבקש חתיכת פלפל קטנה לנשנש.
1. אם היא נתנה לך פלפל בעודה ממשיכה לקצוץ סלט face down - כנראה שהפלפל זה כל מה שתקבל.
2. אם היא מגישה לך את הפלפל face up , בתוספת חיוך והערה כמו (יש מספיק לכולם, מוזמן לאכול איתי יחד, חייבת לשמור על וכ'ו..) - יש עניין מצידה אבל לא בטוח לאן היא רוצה להגיע..
3. אם מלבד הפלפל היא מציעה לך ירק נוסף שאינו פלפל או פלפל נוסף, אזי אתה יכול למשש קלות את מותן ימין שלה בזמן שאתה כביכול "מזיז" אותה כדי לקחת קפה או תה. היא לא תתנגד, זה יהיה לה נעים ואתה בפנים חבוב!!!

nadavnaaman

New member
אז אתה אומר שכדי להיות בטוח

כדאי להתקרב אליה ולמשש לה את מותן ימין..
הבעיה היא שאם היא יושבת לה עם הקפה ואני יושב במרחק של כמה מטרים, אני צריך להתקרב, לבקש ממנה לקום ואז למשש או שבעצם קודם כל להציג את עצמי, להתיישב לידה ואז לבקש ממנה לקום?
אני אנסה

danizone

New member
מה שאני אומר זה ש...

לא משנה האם היא מעוניינת או לא...
גבר או אישה, שמתחילים עם מישהו/י בצורה מכובדת גם אם יידחו, עדיין ייחשבו החלטיים נועזים ו achievers וזה תכונות שלהרבה אנשים אין ומי שמגלה אותן הוא לא יכול לצאת רע בשום מצב!!

nadavnaaman

New member
ואם אני גוזר את דבריך

ניתן להבין שמי שמתחיל כאן באמצעות המסרים של תפוז הוא די פחדן או גיבור שמסתתר מאחורי מסך ומקלדת?

danizone

New member
בהחלט סוגיה מעניינת

אבל לא ניתן לגזור זאת מכך..מכיוון שהאינטרנט כבר נהיה חלק בלתי נפרד מחיינו ושרירי הידיים הכותבות התחזקו לעומת התנוונות שרירי הפה ,הלסת והביטחון העצמי.

יש 1001 סיבות להיות פה שלא קשורות להיותך פחדן או גיבור.
יחד עם זאת האם מתוך 10 גברים ששולחים כאן מסרים, עומדים 10 גברים שיתחילו עם מישהי בפאב או בית קפה - וודאי שלא.

גוטה 76

New member
איזה מצחיק אתה!

זה בדיוק מה שמוציא את ההימור מהמשוואה.
מי ששולח כאן מסרים יודע שלפחות "על הנייר" כאן תהיה מישהי שכן מעוניינת!
מה שיקרה הלאה כבר תלוי בכימיה וברצון...
בחיים האמיתיים זה יותר קל לדעת אבל אין את תיאום הציפיות והסטטוס שזה בעצם העניין...
לך תסתובב כל היום (אם אתה לא כל הזמן בעבודה) מחפש טבעות ומבטים בעיניים

גוטה 76

New member
בדכ מבט בעיניים

מספיק כדי לדעת אם בכלל יש לך סיכוי... מכאן הכל הימור!
אם אין מבט מזמין אני אישית אפילו לא אנסה כלום!
מכאן והלאה זה הכל אילתור :אם בהמשך מתפתחת שיחת חולין קלילה כלשהי תזמין אותה לקפה או משהו כזה אם היא מתקרבת אלייך תגיב התאם אבל בעדינות... במקרים האלה תן לה להראות נכונות!
לפי התגובה שלה כבר תדע...
ככה גם לא תצטרך להסתבך עם הטרדה( שאתה ממש לא רוצה את זה)!
זאת דעתי לפחות.

היא מחייכת חזרה

סימן לא?
אתמול ישבנו בבית קפה נכנסו זוג רואים בעיניים שלהם את הפחד שאולי יזהו אותם(למה בית קפה)לא מובן...
האמת ...רציתי להזמין אותם לפורום חבל לא חחח

ברוס12

New member
בוקר טוב לכולם ..

מרגישים את זה !!
או שיש את זה או שאין
ולרובן יש את זה צריך פשוט להעיר את זה

גוטה 76

New member
לרובן יש את זה?

אני הייתי שמח אם זה היה נכון אבל אתה לא חושב שהגזמת? זה בדיוק מה שכתבתי לנדב לפני...
לדעתי ובלי לפגוע ה"יש לה את זה" שלך מקדמת הטרדה כי אתה יוצא מנקודת הנחה שהיא רוצה!
&nbsp
&nbsp

לא זה לא...

יכול להיות שהיא סתם טיזרית מומחית ...
הקדוש במרומים הביא בכן סימניים פיזיולוגיים ממש כפי שנתן לגברים .. אז פטמה מזדקרת זה סימן .

ברוס12

New member
תשובה ..כנסו

אדון גוטה - את מה שאתה מניח תשמור לעצמך
אני לא כתבתי שלהטריד זה מותר או שזה חלק
ממה שהתכוונתי, כתבתי פשוט כמו שלגברים
יש יצר התרבות גם לנשים יש ואצל אישה זה מופנם
יותר וקשה יותר להוציא את זה אבל לכולן יש את זה.
מיוחדת - אם היתי יודע אז בודאי שהיתי המאושר
ביותר !!

למעלה