איך מורידים כתמים של תותים מבגדים?

איך מורידים כתמים של תותים מבגדים?

(ולא בעזרת מספריים בבקשה
)

ניסיתי, לא עזר../images/Emo31.gif

אם היה מדובר בבגד לבן הייתי פשוט נעזרת באקונומיקה אבל האוברול של אופק בצבע תכלת... תודה

בת יענה

New member
היי אמא של

תנסי למתוח את החלק המוכתם של הבגד ותשפכי עליו מים רותחים עד שיעלם לך הכתם ואז תכבסי. מקווה שעצה זו תעבוד יום טוב לך ולכולם

TWEETY =^.^=

New member
עוד עיצת סבתא../images/Emo8.gif

בדרך זו, מומלץ לנסות בהתחלה ולא אחרי שכלו כל הקיצים
מאחר שהכתם כבר נספג היטב בבגד. בקיצקץ,,,,,,זוכרת את הסינתבון של פעם - ההוא עם האריזה האדומה נדמה לי והשמן כמו חבית?? יפה!!!!! עכשיו תכבסי את הכתם בימבה של סינתבון, ותתלי ליבוש עם הסבון בשמש,,,ואז כאמור אמור להיות הוקוס פוקוס
ב ה צ ל ח ה עכשיפ לי יש שאלה ברשותכם
אני קוראת פה המון על תוכנות למינהם בנושא בישול, האם יש תוכנה לאיפסון מסודר של המרשמים ובעברית
בביייי ושבוע נהדר

קשיו

New member
תוכנת מטעמים

בדף למעלה, תקישי על "קישורים" ותוכלי להגיע לקובץ שאלות ותשובות על התוכנה, וגם לאתר עצמו ממנו ניתן להוריד אותה. כמובן שכל ההסברים- נמצאים גם הם שם. אחרי שתתקיני אותה במחשב שלך- בלחיצה אחת על הקבצים שמצורפים להודעות - המתכון יישמר גם אצלך בתוכנה. תהני, תוכנה מצויינת שבנה הלורד.

TWEETY =^.^=

New member
הצלחתי בקלי קלוטו../images/Emo8.gif

רק שאני לא רואה את הרכיבים ואופן ההכנה של המתכונים - עוד לא מצאתי את הכפתור הזה
יש לי רק את הרשימה הכוללת. מענין בכל אם אםשר לסדר אותם לפי ספריות, או שהרשימה הזו זו האופציה היחידה. מה שבטוח, עכשיו יש לי את התוכנה - חביתה זה כבר לא תירוץ

עדכונים בקשר לכתמי התותים ../images/Emo41.gif

אז ככה: אתמול ניסיתי להילחם בכתמים בכיסה ידנית + קליה נוזלית ללא הצלחה, הכתמים ניצחו ונשארו על האוברול. כמוצא אחרון זרקתי את האוברול למכונת הכביסה והפעלתי בתוכנית רגילה. למרבה הפתעתי, הכביסה והאוברול יצאו נקיים לחלוטין ונטולי מזכרות מהתותים. מסקנות? אין לי, אולי ה"קליה" באמת עזרה ואולי הייתי צריכה לכבס במכונה מלכתחילה.. תודה רבה על כל העצות הטובות המשך יום מחוייך
לילך

למעלה