איך מונעים פדיחות עם המשפחה???

chenshotokan

New member
איך מונעים פדיחות עם המשפחה???

חשבתי שתיהיה לי רק בעיה בחתונה - לזהות את כולם.. כי מה לעשות לא מכירה את כל המוזמנים ולא את כל המשפחה היחסית רחוקה. מסתבר שזה מתחיל עוד לפני ב"אישור הגעה" שאנשים מתקשרים לאשר... קצת פדיחות לדבר ולא ממש לדעת עם מי מדברים... לא לדעת מה להגיד.. איך אתם מסתדרים עם זה? יש לכם אולי פיתרון מה עושים? תודה רבה :)

איריסג

New member
למה פאדיחות?

קודם כל - אנחנו רשמנו בהזמנה שלושה טלפונים לאישורים - אחד שלנו, ואחד של כל זוג הורים - וככה האורחים של ההורים שרצו להתקשר לאשר הגעה - נתקשרו ישירות אליהם. מה גם שאת יכולה להיות רגועה - כמות הצדיקים שתתקשר מיוזמתה אליכם כדי לאשר הגעה היא ממש קטנה... אנחנו עשינו טלפונים יזומים בערך ל 85% אחוז מהמוזמנים. ה 15 אחוזים שהיו צדיקים והודיעו שהם באים וכמה באים - היו ברוב המיקרים חברים שלנו...

ליתלת

New member
פשוט מבקשים מאימא/אבא

להשתדל להיות בסביבה שלך וללחוש לך את השם של מי שנכנס או מתקרב אליכם, אם את לא מכירה אותו (בעצם גם אם הם חושבים שאת מכירה, אני קיבלתי כמה וכמה "מה! את לא מכירה אותו???"). וגם אם לא - מה הבושה? הם מוזמנים של ההורים, והם מזהים אותך רק כי את בשמלת כלה... ברוב המקרים הם יציגו את עצמם בפנייך ביוזמתם כי הם יראו שאת לא מזהה (חלק אצלנו השכילו לכתוב על המעטפות
, כמו למשל מישהי שכתבה "חברה של אימא מ..."). ואם לא, תגידי שלום יפה ותגידי בנימוס שאת מצטערת אבל את לא מקשרת...

etza

New member
למה פאדיחה? אנשים מודעים לכך ש

את לא מכירה אותם. אנשים הם רחוקים, ואת לא מכירה אותם, סביר שגם הם לא הכי הכי שולטים בעינינים. אני אישית פשוט חייכתי לכולם, ואמרתי ברוכים הבאים לכולם, ולא ממש שינה לי מי עומד מולי. אנשים לוקחים בחשבון שאם הם "רחוקים" או חברים של...אז את לא תזהי אותם. אף אחד לא נאיבי לחשוב שתכירי אותו אם הוא חבר של אבא מהעבודה וראה אותך מעולם או רק פען בחיים. לא צריך להבהל. סביר שחלקם גם לא יכירו אותך

למעלה