איך מוותרים על קורס...? )-:

marlboro

New member
איך מוותרים על קורס...? )-:

כמו שכבר כתבתי פה לפני מספר ימים, נשלחתי לקורס נהיגה על משאית מעל 15 טון (!!!). כן כן, קב``א 54, 15 יחידות מחשב, הבטחות משלושה קציני מיון שאני אשלח לממר``מ... ואני נהג משאית. בא לי למות! האנשים שם דפ``רים, ולצערי אני לא מבין מילה אחת ברוסית אז אני די לבד שם. גם ממש, אבל ממש ממש ממש לא מתאים לי להיות נהג משאית. אני לא אומר שאני רוצה ממר``מ (כאילו, אני רוצה אבל אני יודע שאין יותר מדי סיכוי שאני אגיע לשם עכשיו) - אני פשוט לא רוצה להיות נהג משאית, אני מסוגל ורוצה יותר. איך, איך לעזאזל מוותרים על קורס? מה זה אומר ``לחתום ויתור``? במה זה כרוך? אצל מי מבררים? פליז הלפ מי!
 

Lonly

New member
למה לוותר?

אני משרת בשלישות בר``ג. שם נמצא הבניין של ממר``מ, אבל יש גם בבסיסים אחרים שיש שם ממר``מ,אני חושב. אם אתה נופל שם, אז הרווחת... אבל אם בכל זואת אתה לא רוצה, תמיד אפשר לחתום על טופס 55 או משהו כזה(אני לא זוכר) לפסילת קורס. בהצלחה.
 

אורן 19.5

New member
מה הקשר לשאלה?

אין קשר לאיפה יציבו אותו, המקצוע שלו אחרי הקורס יהיה נהג משאית וזה מה שהוא יעשה כל השירות, אם הוא לא ילחם בטירוף על שינוי שיבוץ. הייתי ממליץ לו לא להיות מוסמך למקצוע בסוף הקורס כי לא הייתי סומך על אישור טופס שינוי שיבוץ (ט` 55). זה לא קל, לעוף משיבוץ מסריח כזה, ואני די בטוח שמש``קית ת``ש תדבר הרבה ותעשה מעט. הייתי ממליץ על פסילת מקצוע רפואית (אם יש לך בעיות אורטופדיות זה אפשרי למדי), ואם לא אפילו על נפשית.
 

smile-e

New member
H-)

פשוט תמצא את השיטה לא להיות מוסמך למקצוע... מניסיון אף אחד לא ממש מסתכל על ה15 יחידות האלו... אם אתה יכול תחתום ויתור... אולי בעתיד תגיע להתעסק עם מחשבים או אולי תוכל לצאת לקצונת ממר``מ הכל אפשרי בחיים אבל לא עם תהיה מוסמך 15 טון... טעות רצינית שלהם... גם זה קורה ולצערנו כל הזמן! B-(
 

kirail

New member
תעשה לי טובה...

קודם כל- הצבא מתחשב בצרכים שלו ולא ברצונות שלך.שנית- מה זה הגישה המתנשאת הזו? אתה חושב, שאתה יותר טוב מכל ה``רוסים הדפ``רניקים``, כי עשית 15 יחידות במשהו? כל העניין בצבא זה ללמד אותך, שאתה לא יותר טוב מכל אחד אחר. עצה ידידותית- תנסה לקחת את השירות בקלות, לחייך קצת לחבר`ה ותאמין לי- לא יפריע לך שאתה לא יודע רוסית. מה שבטוח- תרד מהגישה של האף למעלה. אם אתה טוב, אז תצליח באזרחות, ללא ספק, אבל הצבא זה שירות למולדת ולא קרש קפיצה לחיים האזרחיים. חוץ מזה- אם ממש רוצים ומתעקשים- מקבלים. אם אתה באמת לא מסוגל- תנדנד, ועוד פעם תנדנד. בסוף יוציאו אותך, אבל המלצה אישית- לתת את המקסימום איפה שאתה נמצא. בהצלחה!
 
למעלה