איך מגיעים מחדרה לסופרלנד בראשלצ?

מצב
הנושא נעול.

riki ezra

New member

דרך כביש החוף בצורה הכי מפורטת אם תוכלו אני אודה לכם. כמו כן איך החניה שם למי שמכיר?

ה דרומי

New member
תעלו על אילון מצפון לדרום

דרך כביש החוף בצורה הכי מפורטת אם תוכלו אני אודה לכם. כמו כן איך החניה שם למי שמכיר?
כול הזמן על אילון עד שתראו את הסופר לנד קצת קדימה וימינה ממכם ועם בטעות הגעתם לצומת חולות תנסו לעשות פרסה לפני הצומת. החניה היתה בזמנו כורכר \מחלוטה {היום} אולי כבר אספלט. סעו ב

zvir1

New member
תצאו במחלף משה דיין

כול הזמן על אילון עד שתראו את הסופר לנד קצת קדימה וימינה ממכם ועם בטעות הגעתם לצומת חולות תנסו לעשות פרסה לפני הצומת. החניה היתה בזמנו כורכר \מחלוטה {היום} אולי כבר אספלט. סעו ב
תצאו במחלף משה דיין
וסעו לכיוון לים אם תסעו עד שתראו את הסופרלנד לא תוכלו לחזור פניית פרסה על כביש מהיר מקבילה לרצח צבי רכניץ.

ה דרומי

New member
נכון לא לעשות פרסה גג תגיעו לכיון א

תצאו במחלף משה דיין
וסעו לכיוון לים אם תסעו עד שתראו את הסופרלנד לא תוכלו לחזור פניית פרסה על כביש מהיר מקבילה לרצח צבי רכניץ.
נכון לא לעשות פרסה גג תגיעו לכיון א
אשדוד.

mucool2

New member
לא לשכוח לנסוע בנתיבים השמאליים

באיילון לקראת מחלף לה-גוורדיה (שלא תצטרך לחתוך 3 נתיבים ברגע האחרון
).

riki ezra

New member
לא הבנתי אני נוסעת לכיוון תל אביב

באיילון לקראת מחלף לה-גוורדיה (שלא תצטרך לחתוך 3 נתיבים ברגע האחרון
).
ויוצאת ביציאה של ראשון,לא? איך אני אזהה את הסופרלנד מרחוק? אפשר קצת יותר פירוט בבקשה- באיזו יציאה לצאת ואיזה פניות משם? אני לא מכירה את האזור רק את איילון שנסעתי בו פעם.תודה! וחג שמח!

barak67

New member
קצת סדר?

ויוצאת ביציאה של ראשון,לא? איך אני אזהה את הסופרלנד מרחוק? אפשר קצת יותר פירוט בבקשה- באיזו יציאה לצאת ואיזה פניות משם? אני לא מכירה את האזור רק את איילון שנסעתי בו פעם.תודה! וחג שמח!
קצת סדר?
איילון דרום מחלף קיבוץ גלויות המשך לכייון בת ים לא ירושלים המשך עד מחלף משה דיין לעלות שם ימינה ביציאה וימינה לשדרות רחבעם רמזור ראשון שמאלה לשדרות מרילנד ולהמשיך הלאה עד הכניסה . חג שמח!

barak67

New member
תיקון שד' רחבעם רמזור שלישי שמאלה

קצת סדר?
איילון דרום מחלף קיבוץ גלויות המשך לכייון בת ים לא ירושלים המשך עד מחלף משה דיין לעלות שם ימינה ביציאה וימינה לשדרות רחבעם רמזור ראשון שמאלה לשדרות מרילנד ולהמשיך הלאה עד הכניסה . חג שמח!
לשד' מרילנד

Shark Alarm

New member
דרך יותר קצרה ../images/Emo26.gif

לשד' מרילנד
דרך יותר קצרה

כשאת יוצאת לראשון (יש שלוש יציאות) ראשון מערב, שד' רבין- מערב ושדרות רבין- מזרח. תמשיכי עד הסוף (זה שדרות רבין מזרח) ובסוף תקחי ימינה, הכביש מתפתל, וככה את מגיעה בדיוק עד לחניה של הסופרלנד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה