תעלו על אילון מצפון לדרוםאיך מגיעים מחדרה לסופרלנד בראשלצ?
דרך כביש החוף בצורה הכי מפורטת אם תוכלו אני אודה לכם. כמו כן איך החניה שם למי שמכיר?
תצאו במחלף משה דייןתעלו על אילון מצפון לדרום
כול הזמן על אילון עד שתראו את הסופר לנד קצת קדימה וימינה ממכם ועם בטעות הגעתם לצומת חולות תנסו לעשות פרסה לפני הצומת. החניה היתה בזמנו כורכר \מחלוטה {היום} אולי כבר אספלט. סעו ב![]()
![]()
נכון לא לעשות פרסה גג תגיעו לכיון אתצאו במחלף משה דיין
וסעו לכיוון לים אם תסעו עד שתראו את הסופרלנד לא תוכלו לחזור פניית פרסה על כביש מהיר מקבילה לרצח צבי רכניץ.
לא לשכוח לנסוע בנתיבים השמאלייםתעלו על אילון מצפון לדרום
כול הזמן על אילון עד שתראו את הסופר לנד קצת קדימה וימינה ממכם ועם בטעות הגעתם לצומת חולות תנסו לעשות פרסה לפני הצומת. החניה היתה בזמנו כורכר \מחלוטה {היום} אולי כבר אספלט. סעו ב![]()
![]()
לא הבנתי אני נוסעת לכיוון תל אביבלא לשכוח לנסוע בנתיבים השמאליים
באיילון לקראת מחלף לה-גוורדיה (שלא תצטרך לחתוך 3 נתיבים ברגע האחרון).![]()
קצת סדר?לא הבנתי אני נוסעת לכיוון תל אביב
ויוצאת ביציאה של ראשון,לא? איך אני אזהה את הסופרלנד מרחוק? אפשר קצת יותר פירוט בבקשה- באיזו יציאה לצאת ואיזה פניות משם? אני לא מכירה את האזור רק את איילון שנסעתי בו פעם.תודה! וחג שמח!
תיקון שד' רחבעם רמזור שלישי שמאלהקצת סדר?
איילון דרום מחלף קיבוץ גלויות המשך לכייון בת ים לא ירושלים המשך עד מחלף משה דיין לעלות שם ימינה ביציאה וימינה לשדרות רחבעם רמזור ראשון שמאלה לשדרות מרילנד ולהמשיך הלאה עד הכניסה . חג שמח!
דרך יותר קצרהתיקון שד' רחבעם רמזור שלישי שמאלה
לשד' מרילנד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.