איך מגיעים למרפאה בצריפין?

מצב
הנושא נעול.

נ ו ם

New member

נ ו ם

New member
אני מתכוונת למרפ"א 8282-

מגיעים מאיפה?
אם אתה מתכוון לחר"פ,רד בצומת של שער ירושלים,משם כמה דקות הליכה ברגל.
אני מתכוונת למרפ"א 8282-
מרפאת מומחים מרכז. זה אותו מיקום של מה שכתבת?

evgeniy2

New member
תגיד בידיוק

אני מתכוונת למרפ"א 8282-
מרפאת מומחים מרכז. זה אותו מיקום של מה שכתבת?
תגיד בידיוק
מה אתה צריך לעשות שם ? אני מכיר את האזור טוב מאוד אבל אין לי מושג מה זה מרפאת מומחים. מאיפה אתה מגיע ? והאם אתה מגיע לבית החולים ?

846

Active member
קו 156 מתמח"ת תבקש מהנהג לרדת

תגיד בידיוק
מה אתה צריך לעשות שם ? אני מכיר את האזור טוב מאוד אבל אין לי מושג מה זה מרפאת מומחים. מאיפה אתה מגיע ? והאם אתה מגיע לבית החולים ?
קו 156 מתמח"ת תבקש מהנהג לרדת
בחר"פ שזה קצת אחרי התחנה האחרונה שהיא בשער י"ם. בד"כ הנהגים ממשיכים בנסיעה ריקה לביצוע קו אחר.

נ ו ם

New member
קיבלתי הפניה לרופא עור,מספיק מפורט?

תגיד בידיוק
קיבלתי הפניה לרופא עור,מספיק מפורט?

evgeniy2

New member
אז ככה.

זה המקום : חר"פ צריפין.
אז ככה.
אם אתה צריך להגיע לבית החולים אסף הרופא אתה עולה על קו 461,451,411, בתחנה מרכזית תל אביב רציף 671 קומה 6 ואתה מבקש שהנהג יוריד אותך בצריפין אסף הרופא, אז אתה נכנס לבית החולים, הולך ישר עד הסוף וצגיע לבניין המיון הוא בצבע אדום ! שם יפנו אותך . אם תציין מחלקה אליה אתה מופנה או מספרה אני יגיד לך איפה הולכים.

אוהד11

New member
אם יש לך הפניה לחר"פ מרפאת מומחים

אז לא הבנתי לאן ללכת לחרפ או לבי"ח?
בילבלתם אותי.
סע עם קו 156 של אגד או 157 של סופר בוס שמגיעים עד פתח המקום. עד הכביש הראשי (צומת שער ירושלים) קווים 461 של אגד או 451 של סופרבוס.

evgeniy2

New member
תסתכל

סע עם קו 156 של אגד או 157 של סופר בוס שמגיעים עד פתח המקום. עד הכביש הראשי (צומת שער ירושלים) קווים 461 של אגד או 451 של סופרבוס.
תסתכל
תסתכל טוב טוב בהפנייה ותרשום מה זה "אסף הרופא" או "חרא"פ" אתה ממש מבלבל פה את כולם, במקומך היתי כבר רושם את שם המרפאה והאם זה בית חולים או לא ?!! מה כל כך קשה ?? אני לא מבין !!!!

נ ו ם

New member
רשום לי מרפ"א 8282.

תסתכל
תסתכל טוב טוב בהפנייה ותרשום מה זה "אסף הרופא" או "חרא"פ" אתה ממש מבלבל פה את כולם, במקומך היתי כבר רושם את שם המרפאה והאם זה בית חולים או לא ?!! מה כל כך קשה ?? אני לא מבין !!!!
רשום לי מרפ"א 8282.

evgeniy2

New member
נכון

זו מרפאת מומחים של חר"פ בשער
ירולשים, זה לא בית החולים אסף הרופא.
נכון
תעלה על קו של אגד 461,411,157 או של סופרבוס 451,455 אם אני לא טועה לגבי 455 כי הוא מהיר ! תרד בשער ירושלים ! המשך ללכת ממש כימעט עד הוסף בירידה ומצד ימין תראה בניינים חדשים ושם זה נמצא ליד הבניינים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה